Gaming laptop alınır mı?

Bütçe
40,000TL

Leeuw

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptop almam lazım ve 40k bütçem var fakat oyun oynayan birisi değilim arada arkadaşlar ile LoL oynuyorum. Uzun ömürlü ve nadiren baska oyun oynayinca performansının sıkıntı olmamasini istiyorum. Başka aradığım spesifik bir özellik de yok. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Laptop almam lazım ve 40k bütçem var fakat oyun oynayan birisi değilim arada arkadaşlar ile LoL oynuyorum. Uzun ömürlü ve nadiren baska oyun oynayinca performansının sıkıntı olmamasini istiyorum. Başka aradığım spesifik bir özellik de yok. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Hocam laptop direkt hata bence iyi bir oyun deneyimi için masaüstü, şirket tasarım vb. iş için laptop tercih edilebilir.

Hocam laptop direkt hata bence iyi bir oyun deneyimi için masaüstü, şirket tasarım vb. iş için laptop tercih edilebilir.

Artık laptoplar için bu söylem bitse keşke laptop isteyen zaten istediği yere taşımak zorunda olduğu için istiyordur hata demeyi bırakın artık.(genel olarak laptop hata diyen kişiler için bu sitem)

Oyun oynamıyorsanız oyun laptop' ı alınmaz. Ağır olurlar, günlük kullanımda bile çoğu zaman ısınır ve fan sesi çıkartırlar, pil ömürleri vasatın da altındadır. Onun dışında bu bütçelerde windows tarafında asus vivobook,asus extpertbook, lenovo ideapad gibi laptoplara, macbook tarafında ise air 13 m2/m3/m4 işlemcili olanlara bakabilirsiniz. Çok nadir de olsa oyun oynayan bir tipsiniz belli. O yüzden windows bir laptop alın bence arada ufak oyunlar oynayabilirsiniz en azından. Macbook'lar çoğu oyunu çalıştırmaz. Bu dediğim laptoplar ufak oyunları çalıştırabiliyorlar. Oyun laptop' ına gerek yok bu tarz oyunlar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı