Yüklenir. Ama biraz zor. PC özellikleriniz nedir?Merhaba soru yukarıda Gaming laptop bilgisayara macOS yüklenir mi? İyi olur mu yoksa Windows 11 kalsın mı?
AMD 4800H 1650ti 16gb 3200mhz Nvidia desteksizmiş galiba.Yüklenir. Ama biraz zor. PC özellikleriniz nedir?
Kendi kararın ama dediğim gibi en iyi performans için Windows 11 yada 10. Ama eğer ki biraz daha hızlı olsun istiyorsan. Windows 7 de kullanabilirsin utanmana gerek yok gayet doğal. Bir de bunu yeni konu açıp yazabilirdin.Aynı soruyu bende merak ediyorum PC özelliklerim
i5 10300H.
1650 Ti.
8 GB RAM.
Kendi kararın ama dediğim gibi en iyi performans için Windows 11 ya da 10. ama eğer ki biraz daha hızlı olsun istiyorsan. Windows 7 de kullanabilirsin utanmana gerek yok gayet doğal. Bir de bunu yeni konu açıp yazabilirdin.![]()
Tam olarak sorunuzu anlayamadım hocam. Hangi işletim sistemini kastetmiştiniz?NVIDIA GPU'lara kurulabiliyor mu eğer yapılabiliyorsa nasıl yapılır hakkında bir fikrin var mi?
AMD 4800H 1650 Ti 16 GB 3200MHz NVIDIA desteksizmiş galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.