Gaming laptop için AMD mi Intel mi?

Bütçe
30-35 bin TL
Hocam 35 verirken bile içim kötü oluyor masaüstüne göre çok daha fazla fiyat ödediğim için. 60 versem kullanmaya korkarım. Ki o kadar hardcore bir kullanıcı değilim 5 6 sene götürsün yeterli. Sadece aldıktan sonra sorun veya pişmanlık yaşamak istemediğim için bütçeme göre en iyiyi almak istiyorum.
 
Alıp ileride düşük FPS konusu açarsa sorumlusu sensin benim zaten güzel bir sistemim var.

Bu arada çok bileni çok rezil ederler haberin olsun. Beni araştırıp bu dediklerini yazsan daha iyi olurdu.
 

Duymayı geçtim ben bizzat yaşadım Dell 7567 bu açıdan sorunluydu mesela. İşlemci 75 derecedeyken bile throttle yiyiyordu frekans kısıyordu voltaj kaynaklı. Dediklerin yanlış bir şey değil ama bu modelde olan bir şey de değil.
 
MSI bakabilirsin bu arada. MSI BIOS'ları açık olur, onlarda da düzeltmeyi bilgili birine yaptırıp sistemde performans sorunu yaşamazsın.

Ama doğrusu haklısın. O bütçede iyi sistem almak biraz zor olacak yani daha doğrusu benim dediğim şekilde alman zor olacak. Umarım şansın yaver gider.
 
Dostum sen karar veresiye kadar bunlar 40BİN tl olur
Kararsızlık değil ağustosun 1. Haftası gibi parayı tamamlayıp alacağım o süreye kadar araştırıyorum.
 
@erengore ben bir şeye takıldım 4060lı laptobamı 60k verdiniz? Arkadaşım bugün 4070li laptop aldı da o yüzden meraktan soruyorum.
 
Gaming Laptop'ları nasıl soğutuyorlar zannediyorsun?

Hepsinde var maksat giderilebilirliği. Undervoltage yapıp giderebildiğimiz kadarını gideriyoruz. Sonra sistemi de güzelce kullanıyoruz.
 
Msi da yok ki bu fiyatlara hocam. 4050li gf63 thin var 30 civarına. O da 45w ve ince olduğu için soğutma sıkıntılı deniyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…