Genzonzi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Monitörle kullanacağım laptop ekranı 2.ekran ve kasa olarak kullanıyor olacağım. 15.6 inch 3060'lı laptop satın aldım. Ve stand arıyorum. Fakat sürekli oyun oynayan biri değilim ya da yeni oyunları Ultra ayarlarda oynayıp PC'ye fanları Full çalıştıracak biri değilim. Çok nadir olsa da belki yeni oyunlar oynayabilirim. Onun haricinde Max LoL oynarım. O yüzden önceliğim altı açık (soğutucusuz) stand. Laptopu çizmemesi gerekiyor tabii. Plastik sanırım en iyi tercih ama pek bulamadım. Dediğim gibi önceliğim Soğutucusuz altı açık olan standler yani bilgisayarın sadece hava alacağı şekilde kendi fanlarıyla yetecek bir bilgisayar. He bak şu çok iyidir stand olarak kullanırsın gerektiğinde soğutucusunu açarsın diyeceğiniz önerilere de açığım tabii ki. Güzel önerilerinizi bekliyorum 
@reavenfn Hocam umarım takip ediyorsunuzdur foorumu bir konu açtım ama ilgilenen olmadı maalesef. Naptınız siz stand aldınız mı ? Benim amacım da tam olarak sizinki gibi. Aldıysanız önerir misiniz yukarıda da açıkalamam var zaten. Umarım görürsünüz
 bir konu açtım ama ilgilenen olmadı maalesef. Naptınız siz stand aldınız mı ? Benim amacım da tam olarak sizinki gibi. Aldıysanız önerir misiniz yukarıda da açıkalamam var zaten. Umarım görürsünüz 

@reavenfn Hocam umarım takip ediyorsunuzdur foorumu

Son düzenleme: