Gaming Laptop Önerileri (17" Ekran)

Bu modelde ekran kartı değişebiliyor. Anladığım kadarı ile yurtdışında oturuyorsun. İlerde belli bir fiyata, kart değişikliği yapmanda mümkün.(y) Belki fiyatlar orada daha uygun olabilir. Şu an kendileri, 8GB 980m ekran kartını 749$+ KDV satıyorlar. Bilgin olsun. @Doruk3455
 
Bu modelde ekran kartı değişebiliyor. Anladığım kadarı ile yurtdışında oturuyorsun. İlerde belli bir fiyata, kart değişikliği yapmanda mümkün.(y) Belki fiyatlar orada daha uygun olabilir. Şu an kendileri, mesela 980m ekran kartını 749$+ KDV satıyorlar. Bilgin olsun. @Doruk3455
1 yıllığına Almanya'ya değişim öğrencisi olarak geldim. Burda her şey Türkiye'den daha pahalı. Ailem Türkiye'den alıp bana göndercekler.

1 yıllığına Almanya'ya değişim öğrencisi olarak geldim. Burda her şey Türkiye'den daha pahalı. Ailem Türkiye'den alıp bana göndercekler.
Msi dan mı bahsettin yoksa monster mi?
 
Monster için söyledim. Ben ön bilgi için dedim. Öyle bir fırsatında var.(y)
Yardımların için çok teşekkür ederim. Şimdi laptop alacağım zaman ya o en son attığım monsteri alacağım. Senin de tavsiyenle monstere göz atmış oldum. Ya da msi a biraz daha fazla verip onu alacağım. Ama tahminimce kararım monster den yana olacak. Monster pc lerin şubesini istanbulda nerde bulabilirim?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı