Gaming laptop önerisi

Bütçe
10000

Schwayza

Decapat
Katılım
10 Ağustos 2021
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 1 aydır laptop araştırıyorum ve bu araştırmalar sonucunda bazı laptoplar arasında kaldım. 5-6 gün sonra falan bunlardan birinin siparişini vereceğim. Bir de 8 GB RAM olan laptopların RAM'lerini arttıracağım fakat hemen değil en fazla 1 yıl sonra falan diye düşünüyorum.

1. Laptop açıkçası bunun hakkında kötü bir yorum görmedim o yüzden en yakın bu laptop geliyor bana.

2. Laptop bunun hakkında bazıları ısınıyor diyor, bazıları ısınmıyor diyor biraz kafam karıştı açıkçası. Bir de 3050 Ti'dan tam verim alamayan arkadaşlar oluyormuş sanırım. O yüzden biraz kafam karışık bu laptop hakkında.

3. Laptop bu laptop hakkında kötü bir yorum görmedim açıkçası bu laptop da bana mantıklı geliyor fakat 1650 Ti gücündeki bir 1650 yerine 3050 Ti daha mı iyi olur diye düşünmeden de edemiyorum. Bir de bunun 8 GB versiyonu yaklaşık 1500TL falan daha ucuz onu almak daha mı mantıklı olur sizce?

4. Laptop bunun tükendiğini biliyorum fakat yine de fikir almak istedim tekrar gelirse diye ve ayrıyeten yukarıda da yazdığım gibi 1650 Ti almak yerine 3050 Ti almak daha mı mantıklı olur diye düşünmeden edemiyorum.

5. Laptop bunu da bugün gördüm. Açıkçası özellikleri falan bayağı hoşuma gitti hem Ryzen işlemci olması hem de 3050 Ti olması falan. Fakat ekran kartı sanırım 50W falanmış araştırırken birkaç yerde gördüm. Ne oluyor öyle olduğunda hiçbir fikrim yok açıkçası o yüzden sizlerden de görüş almak istedim.

6. Laptop bir de bu var bugün gördüklerim arasında.

Bu paylaştığım laptopları daha çok oyun için kullanacağım. Bu laptoplar hakkında merak ettiğim şeyler ise kronik sorunlarının olup olmadığı, ısınma sorunlarının olup olmadığı (biliyorum laptop sonuçta mutlaka ısınacak da en azından rahatsız edici düzeyde olmasın yeterli.), ne kadar sesli oldukları (yük altındayken tabii ki de ses yapacak fakat en azından normal kullanımda sesli olmasın.), orada yazan tam performansı alıp alamadığım (mesela internette almam gereken FPS 100 ise ben 85FPS almak istemem açıkçası) benim aklıma gelen sorular bunlar tabii sizin aklınıza başka bir özelliği ya da başka bir sorun falan gelirse onları da yazabilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Bir de aynı fiyat bandında en fazla 200-300TL aşacak şekilde başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
 
2. cihazı öneririm. Pavilion'ların Watt değerleri düşük ve kasa kaliteleri kötü. İşlemcim daha iyi olsun derseniz de Bravo'ya bakılabilir.
 
Neden bu hocam diğerinin ne sıkıntısı var Ryzen 7 5800H internetten baktığıma göre Ryzen 7 5600HTAN daha kuvvetli.

Hocam ben 5800H'lı attığınızı görmemiştim alacaksanız onla ASUS TUF 15 arasında seçim yapın bence.
 
Ne gibi sıkıntıları var hocam HP Pavilion serisinin biliyor musunuz?

Malzeme kalitesi leş. Kullanılan menteşeler her an ayrılabilecek kalitede. Düz yumuşak plastik. Ses sistemi çok narin. Klavyesi aynı şekilde. Ben şahsen 8000-9000 TL mi Pavilion serisine bağlamam. Bizzat kullandığım için söylüyorum bunları kulaktan dolma değil. Her yanından bir sorun fışkırıyor.
 

Geri
Yukarı