PetrAFather
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kanka sen ne anlatıyosun laptop kullanıyorum ve senin dediğin tüm markaları denedim. HP'de mangal yapma kiçin uygunsuz bir ortam ve soğutucuyu zorlaman gerek. Ekstra olarak ta Excalibur'u savunup iyi caz yapmışsın burada Excalibur körüklü trenden beter ısınıyor konuşuyorsun. Laptoplarda da darboğaz olduğunu ilk kez senden duydum bu arada.dostum bilgisizlikle alakası yok bu bilgisayarı yıllarca gördüm ve tam performans canavarı en yüksek de bile kastırmadan 200 300 fps veriyor ve sen masaüstü oyuncusu olduğun belli kaç yıldır laptop lara ilgim var
birde cahillikten bahsedip hp atıyor ya monster excalibur hp al belgrad ormanına git mangal yap tamam o zaman hp mangal yapmak için çok uygun HP kadar darboğaz sorunu olan laptop görmedim
Kral bak bu arkadaşı dinlemeni tavsiye etmem oradan buradan dinlediği şeyleri yazmış ve forumda yeni. Ege Hanedar hocamın attığı laptop gayet güzel. Burada arkadaş sadece boş yapmış fazla takma. Dediği şeylerden 1 2 tanesi doğru o da H işlemci olması.Teşekkür ederim , önerilerinize baktım. TUF Gaming serisinden almak mantıklı demiştim. G veya F serilerinden bir tane model tercih edicem. F/p ürünü olarak yurt dışı bazlı sitelerde de çok fazla övülmüş. Benchmark liste baktığımda da genel olarak üst düzey , özellikle H tip işlemci kullanıyorlar yüksek performans için. Sağol dostum ayrıca yazdıkların için.
Dostum daha forumu kullanmayı bilmiyorsun konuşuyorsun ya komedisin cidden. Ben HP atmadım HP atan bir arkadaşa cevap verdim ve onun mesajına cevap verdiğim için onun mesajı gözüküyor. Aptalsın cidden.birde cahillikten bahsedip hp atıyor ya