Gaming laptop önerisi

Bütçe
35.000 - 40.000

Metin kara

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayardan hiç anlamayan birisi olarak sizden bütün oyunları sorunsuz oynatacak Gaming laptop önerisi istiyorum. Biraz araştırma yaptım Excalibur ve Monster için çok ısınıyor diyorlar, benim amacım oyun oynamak olduğu için ısınma önemli bir sorun gibime geliyor, 35-40k arası bir Gaming laptop istiyorum biraz az biraz fazla sıkıntı olmaz ama beni uzun süre götürmesi lazım ve oyun oynarken sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sizler ne önerirsiniz anlayan insanlar olarak?

Merhaba arkadaşlar, bilgisayardan hiç anlamayan birisi olarak sizden bütün oyunları sorunsuz oynatacak Gaming laptop önerisi istiyorum. Biraz araştırma yaptım Excalibur ve Monster için çok ısınıyor diyorlar, benim amacım oyun oynamak olduğu için ısınma önemli bir sorun gibime geliyor, 35-40k arası bir Gaming laptop istiyorum biraz az biraz fazla sıkıntı olmaz ama beni uzun süre götürmesi lazım ve oyun oynarken sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sizler ne önerirsiniz anlayan insanlar olarak?
Isınma nasıl önemli olmaz ki? Elini koyduğun yer olunca ısınmayı bir daha asla istemezsin :)

https://www.hepsiburada.com/dell-ga...DnKnN0N4I9CYHvJAxahoCGHEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds hocam ben bunu buldum daha iyisi varsa arkadaşlar baksın 1tb ssd 140w ekran kartı gücü rtx 4060 var ama isterseniz seyehat etmiyor iseniz laptop yerine masaüstü alın derim pişman olmamak adına eyer seyehat ediyor sanız zaten alın sıkıntı yok masa üstü tercih ederseniz ısınma çözülür bakım kolaylaşır kalite artar performans artar yılarca laptop kullanmış biri olarak masaüstü muazzam bişey ama durumlara bağlı nasıl kullanacağınıza bağlı şimdiden hayırlı olsun🤎

https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g15-5530-g155530013u-intel-core-i7-13650hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-140w-15-6-inc-full-hd-ubuntu-gaming-laptop-p-HBCV00004QGN8Q?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ&&wt_gl=cpc.6802-IT.pmax.camp20685145663adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAjw3P-2BhAEEiwA3yPhwADSKfs0tfByoqRn6djTn50Ne1qvCMH6UXEDnKnN0N4I9CYHvJAxahoCGHEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds hocam ben bunu buldum daha iyisi varsa arkadaşlar baksın 1tb ssd 140w ekran kartı gücü rtx 4060 var ama isterseniz seyehat etmiyor iseniz laptop yerine masaüstü alın derim pişman olmamak adına eyer seyehat ediyor sanız zaten alın sıkıntı yok masa üstü tercih ederseniz ısınma çözülür bakım kolaylaşır kalite artar performans artar yılarca laptop kullanmış biri olarak masaüstü muazzam bişey ama durumlara bağlı nasıl kullanacağınıza bağlı şimdiden hayırlı olsun🤎
Hocam arkadaşta aynısını önermiş oyunlarda ram önemli değil mi, benim araştırdıklarımda 32 gb ram 4060 cihazlar vardı tabi ben sadece rakam olarak diyorum anladığımdan değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı