Anladım kanka teşekkür ederim yardımın için.
RAM lazım olursa yükseltirsin ama şu an 16 GB çoğu şey için yeterli.
ha şunuda söyleyeyim youtube da inceleme videolarında da deginmişlerdi zaten şarj adaptörü büyük ve agır tasırken yorabilir ben sabit kullandıgım için bugune kadar sorun yaşamadım ama çok sık seyehat ediyorsan agır gelebilir birde ısınıyor bilgisayar onuda çok umursamıyorum çünkü zaten çok güçlü bir sistem oldugu için normaldir diyorumHaziran 20'si gibi Dell G15 5530 aldım RTX 4060 i7 13650HX işlemcili 1TB SSD var arkadaşın attığı bilgisayar zaten bende Gaming genden aldım 9 taksitle vade farkıda yoktu açıkçası kullanımdan çok memnunum zaten oyunları harici klavye ve fare takarak oynuyorum RDR2 de en yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynadım, AC Valhalla'da en yüksek ayarlarda akıcı şekilde açıyor Valorant'ta en yüksek ayarlarda 200-300FPS en düşükte ise 600 gördüm açıkçası oyun oynarken sorun yaşacagını düşünmüyorum birçok oyunu oynadım test ettim donma takılma ile ilgili bir sorun yaşamadım sadece bilgisayar Ubuntu geliyor Windows'a geçerken driverları tam ve eksiksiz yüklediginden emin ol yoksa benim gibi yazılım sorunları yaşarsıntek eksi yönüde bilgisayarın yazılım destegi yok yani dogru düzgün bir Dell yazılımı bulamadım Alienware yazılımı bende çalışmadı onun dısında memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.