175 olarak verilmiş gpu watt’ı hocam. Ben genel olarak katana serilerinin beğenilmediğini okudum buralarda. Emin misiniz vector serisinin bu watt olayından ?
Evet hocam yani bildiğiniz peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar. Masaüstü hazır sistem sitelerinde bu yok malesef 3 taksite bile ek fiyat çıkıyor. Böyle olmasa zaten direkt masaüstü alacaktım. Ama gidip 67 lik masaüstüne 92 vermek istemiyorum onun yerine 70 80 laptop basar aynı fiyata alırım dedim
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
175 olarak verilmiş GPU Watt'ı hocam. Ben genel olarak katana serilerinin beğenilmediğini okudum buralarda. Emin misiniz Vector serisinin bu watt olayından?
Evet hocam yani bildiğiniz peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar. Masaüstü hazır sistem sitelerinde bu yok maalesef 3 taksite bile ek fiyat çıkıyor. Böyle olmasa zaten direkt masaüstü alacaktım. Ama gidip 67'lik masaüstüne 92 vermek istemiyorum onun yerine 70 80 laptop basar aynı fiyata alırım dedim.
Hocam vallahi karıştırıyor olabilirim sanırım Thin GF63 ile karıştırdım. Cyborg ve GF63 modelleri önerilmiyor. Vector modelini bizzat deneyimlemediğimden ve araştırmadığımdan yorum yapamıyorum.
Hocam vallahi karıştırıyor olabilirim sanırım Thin GF63 ile karıştırdım. Cyborg ve GF63 modelleri önerilmiyor. Vector modelini bizzat deneyimlemediğimden ve araştırmadığımdan yorum yapamıyorum.
Asus rog serileriyle karşılaştırılmış genelde ve performans olarak daha başarılı bulunmuş. Asus serileri biraz daha süslüler sadece. Sadece fhd olması dezavantaj ama 2k harici monitör ile 4080 kartından fayda görebilirim yanılmıyorsam
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
ASUS ROG serileriyle karşılaştırılmış genelde ve performans olarak daha başarılı bulunmuş. ASUS serileri biraz daha süslüler sadece. Sadece FHD olması dezavantaj ama 2K harici monitör ile 4080 kartından fayda görebilirim yanılmıyorsam.