Gaming laptop vs konsol

ne_bileyim_kim

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller.
Sizce (3050-60) laptop alıp konsol gibi kullanmak mı?
Yoksa konsol almak mı daha mantıklı ve iyi?

Steam kütüphanem fazlasıyla konsol oyunlarıyla dolu.
Cihazların fiyatları yerine oyun fiyatları ve oyun performanslarına odaklı düşünürseniz benim açımdan daha iyi olur.

PlayStation a özel oyunlardan bahsediyorum TLOU GoW Spider-Man gibi.
Exc oyun diye bir şey yok artık mutlaka pcye gelmek zorunda hepsi, ha bir sene sonra olur iki sene sonra olur onu bilemeyiz fakat elbet pc ye gelecekler.
bütçe sorunu yoksa ps5 pro alın en az 10 sene götürür zaten garanti. Hatta daha fazla da en az diyelim.
Ama sizi dara sokacaksa ps5 alın. Zira pronun bir faydası neredeyse yok.

Exc oyun diye bir şey yok artık mutlaka PC'ye gelmek zorunda hepsi, ha bir sene sonra olur iki sene sonra olur onu bilemeyiz fakat elbet PC'ye gelecekler.

Bütçe sorunu yoksa PS5 Pro alın en az 10 sene götürür zaten garanti. Hatta daha fazla da en az diyelim.
Ama sizi dara sokacaksa PS5 alın. Zira Pro'nun bir faydası neredeyse yok.

Yurt dışından getirteceğim için bütçe sorunu yok ama konsol alırsam bir sürü oyun almam gerekecek. Laptop alırsam da steamde bir sürü oyun var

Exc oyun diye bir şey yok artık mutlaka PC'ye gelmek zorunda hepsi, ha bir sene sonra olur iki sene sonra olur onu bilemeyiz fakat elbet PC'ye gelecekler.

Bütçe sorunu yoksa PS5 Pro alın en az 10 sene götürür zaten garanti. Hatta daha fazla da en az diyelim.
Ama sizi dara sokacaksa PS5 alın. Zira Pro'nun bir faydası neredeyse yok.

1-2 sene sonra yenileri çıkar hocam çıkmadı diyelim zaten bilgisayarı var Xbox mı alsın 2 oyun için değmez PlayStation alıp exclusive oyunları erken oynayıp tadını çıkarmak daha mantıklı değil mi sizce de mesele UFL konsollara çıktı bilgisayar a çıkmasına daha var neden beklesin ki.

İyi sosyaller.

Cihazların fiyatları yerine oyun fiyatları ve oyun performanslarına odaklı düşünürseniz benim açımdan daha iyi olur.

Masaüstüm var ama farklı sebeplerden dolayı pek erişemiyorum. Belirtmeyi unutmuşum.

1-2 sene sonra yenileri çıkar hocam çıkmadı diyelim zaten bilgisayarı var Xbox mı alsın 2 oyun için değmez PlayStation alıp exclusive oyunları erken oynayıp tadını çıkarmak daha mantıklı değil mi sizce de mesele UFL konsollara çıktı bilgisayar a çıkmasına daha var neden beklesin ki.
Onu diyorum işte 1-2 sene beklememek için ps alınabilir ama sırf oraya erken çıkıyorlar diye alınmaz. Onu kastettim.
Yurt dışından getirteceğim için bütçe sorunu yok ama konsol alırsam bir sürü oyun almam gerekecek. Laptop alırsam da steamde bir sürü oyun var
ps de de oyun almanız çok da gerekmeyecek dostum. Ps plus aboneliği var oyunlar gelir gelmez tak diye geliyor zaten oradan yapıştırırsınız bilmem kaç senelik abonelik ohh rahat edersiniz hem zamlardan da etkilenmezsiniz. Playstation en doğru karar , tartışmak dahi gereksiz.

Onu diyorum işte 1-2 sene beklememek için PS alınabilir ama sırf oraya erken çıkıyorlar diye alınmaz. Onu kastettim.

PS de de oyun almanız çok da gerekmeyecek dostum. PS Plus aboneliği var oyunlar gelir gelmez tak diye geliyor zaten oradan yapıştırırsınız bilmem kaç senelik abonelik ohh rahat edersiniz hem zamlardan da etkilenmezsiniz. PlayStation en doğru karar, tartışmak dahi gereksiz.

Şu an yıllık ne kadar?

İyi sosyaller.

Laptop bakımı biraz daha zor olabiliyor. Konsol da muhtemelen daha ucuza geliyor. Laptop alınca yanında otomatik olarak klavyesi ekranı vs. geliyor fakat amacın konsol gibi kullanmaksa bunlar senin ihtiyacın olan şeyler değil. Bir de koyduğun yerin hava akışının olması vs. laptopta seni sıkabilir. Ben olsam konsol alırdım. PS5 Pro alıp laptop alacağıma arta kalan para ile de daha fazla oyun alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı