Gaming Laptop vs Laptop + Gaming Masaüstü

Hilti26

Kilopat
Katılım
7 Mart 2017
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese selamlar. İşim gereği taşınabilir bilgisayar kullanmam şart fakat boş zamanlarımda çoğunlukla oyun oynarım. O yüzden konu başlığını direk 3000-4000 arası sistem tavsiyesi, laptop mu masaüstü mü? Vs. gibi klasik bir başlık açmak istemedim. İşimi görecek 1500-2000 TL'lik bi dizüstü ve 3000-4000 arası masaüstü sistem toplamak mı yoksa gidip monster, MSI gibi yüksek bütçeli gaming laptop almak mı mantıklı? Çoğunlukla akşamdan geceye kadar CS GO, Dota, Total War, Skyrim tarzlarında oyunlar oynarım. Ürünün fiyat ve performansı önemli. Özetlemem gerekirse 6000-7000 TL'ye gaming dizüstü bilgisayar almak mı? Yoksa dizüstü + toplanacak bir gaming masaüstü mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
7000 tl lik gaming dizüstü daha iyi olur hem monitörü falanda içinde oldugu için fiyat o kadar yükseliyor taşınabilir olması büyük avantaj ve o bütçedeki ürünler gerçekten fiyat performans canavarı
 
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. Mevcut bütçemin hayrı için şuanlık 3000 liralık laptop hayırlısıyla yazın da bi masaütü sistemi toplamaya karar verdim. Yakın bi zamanda başka konularda görüşmek üzere :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı