Gaming laptop vs MacBook Air (2017)

• Konuyu başlatan BVK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.060

BVK

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Yakın zamanda bir masaüstü bilgisayarım vardı, evlilik vs. olayları derken - ki evde küçük koyacak yer bulamayınca- satmak durumunda kaldım. Zaten kullanmak için çok da vaktim olmuyordu.

Bir yandan çalışıp bir yandan da yüksek lisans yapıyorum ve hem arada bir oyun oynamak ( CS:GO, RDR2 gibi oyunlar) için hem de tez yazıp, araştırma yapmak için bir laptop arayışı içine girdim. Şu aşamada 2 seçenek arasında gidip geliyorum. Bunlardan 1.si Apple MacBook Air 2017 model, 2.si ise GTX 1650 ekran kartlı orta seviye oyuncu laptop. Her ikisi de fiyat anlamında hemen hemen aynı seviyelerde. İlerleyen süreçlerde Xbox Series S almayı da planlıyorum. Daha önce hiç MacBook deneyimim olmadı, bir yandan iPhone kullandığım için MacBook almak istesem de oyun oynama konusunda doğru bir tercih olmadığını biliyorum. Diğer yandan da oyuncu laptop almak oyun oynamak için daha mantıklı geliyor. Bu sefer de Xbox alınca oyuncu laptop boşa çıkacak gibi geliyor. MacBook'un uzun yıllar kullanımı ile oyuncu Laptop'un sunduğu oyun deneyimi arasında aşırı derecede ikilemdeyim şu an. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

1631195404584.png

Konuya dair görüşüm ektedir.

Cevaplar için teşekkürler. Bütçem 6.000TL civarı, her ikisi için de 2.el bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı