Gaming laptopta çift monitör kullanma

Jellyjwl1q

Centipat
Daha fazla  
MSI Optix 144Hz bir monitör almayı düşünüyorum ancak görüntüyü Gaming laptoptan alacağım. Performanstan feragat etmemek adına ana ekrandaki görüntüyü iptal etmenin faydası ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anda iki ekran çalıştırınca illaki performansda düşüş olur hocam ancak laptopun ekranını kapatıp monitör ile oynarsınız en düşük bence böyle performanstan feragat edersiniz.

MSI Optix 144Hz bir monitör almayı düşünüyorum ancak görüntüyü Gaming laptoptan alacağım. Performanstan feragat etmemek adına ana ekrandaki görüntüyü iptal etmenin faydası ne olur?
Dostum konusu gelmişken sorayım bende 2. monitör yapmak istiyorum hani birinden oyunda otomatik farma bırakırken diğerinden film izlemek istiyorum 2060 ekran kartım i3 12.nesil işlemcim var performans sıkıntısı olur mu

Ben de harici monitör ile kullanıyorum iki ekranı da açık tutuyorum performansta bir sorun olmuyor ama yan ekranda film ya da video izlersen oyunda etkisi oluyor.

Dostum konusu gelmişken sorayım bende 2. monitör yapmak istiyorum hani birinden oyunda otomatik farma bırakırken diğerinden film izlemek istiyorum 2060 ekran kartım i3 12.nesil işlemcim var performans sıkıntısı olur mu?

Oyunlarda fark eder yanda film dizi izlersen işlemciye ekstra yük biniyor ama RDR 2 tarzı aşırı yük bindiren oyunlar oynamazsan çok rahat.

Ben de harici monitör ile kullanıyorum iki ekranı da açık tutuyorum performansta bir sorun olmuyor ama yan ekranda film ya da video izlersen oyunda etkisi oluyor.

Oyunlarda fark eder yanda film dizi izlersen işlemciye ekstra yük biniyor ama RDR 2 tarzı aşırı yük bindiren oyunlar oynamazsan çok rahat.
knight online tarzı online oyunlar oynuyorum dostm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı