Gaming laptoptan MacBook’a geçilir mi?

Bütçe
30000

FlowerV2

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Gigabyte Eagle RX 6600

-İ5 11400

-Gigabyte H510m H

-Gskill RipjawsV 2x8 DDR 4 3200MHZ 16cl

-Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750w 80+ Gold

-
DeepCool AG400 CPU Hava Soğutucu (RGB değil)

-Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD

-Power Boost VK-M202B RGB LED FANLI ATX
Merhaba öncelikle hayırlı bayramlar. 1. sınıf grafik tasarım öğrencisiyim ve elimdeki Gaming laptop’u ( LENOVO LOQ 15ARP9 AI AMD Ryzen5 7235HS 16GB 1TB RTX4050 15.6FHD 144Hz Freedos 83JC00H5TR Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları ) satıp MacBook Air almayı düşünüyorum.

Kullandığım programlar şu an genel olarak Adobe programları kullanıyorum. 2. sınıfta After Effects’de kullanacağım.

Gaming laptop’u alırken ekran kartı olmasının çok daha avantaj sağlayacağı bilgilerini duymam üzerine aldım ancak fan sesi, ağırlığı, ekran kalitesi filan MacBook’a kıyasladığım zaman çok can sıkıcı oluyor.

Üstelik laptop’ta en ufak oyun oynamıyorum ve illa çok güçlü RTX’li bir sistem gerekirse de yeni aldığım 7800x3D ve 5070’li sistemim var. Dolayısıyla da şu anda zaten evde kabloya bağlı güçlü bir Windows PC olduğundan dışarıda, okulda vs. yanımda Gaming laptop taşımak masaüstünü taşımak gibi hissettiriyor.

Telefon, tablet, saat gibi cihazlarım Samsung yani Apple ekosistemi yapmayacağım ancak MacBook’a alışabileceğimi düşünüyorum.

Şimdi gelelim size soruma, sizce düşüncem mantıklı mı? 2. PC olarak MacBook’a geçilir mi ve ürün önerisi içinde fikirlerinizi bekliyorum

Kendi laptop’umu sarı sitede 30k gibi fiyata satabiliyorum ve yine o fiyata ( https://shbd.io/s/TApEk6no ) 8 pil devirli garantili M2 MacBook Air var. Sizce hiç para eklemeden bunu almalı mıyım yoksa taksitle sıfır M4 MacBook Air’mi almalıyım?

Merhaba öncelikle hayırlı bayramlar. 1. sınıf grafik tasarım öğrencisiyim ve elimdeki Gaming laptopu ( LENOVO LOQ 15ARP9 AI AMD Ryzen5 7235HS 16GB 1TB RTX4050 15.6FHD 144Hz Freedos 83JC00H5TR Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları ) satıp MacBook Air almayı düşünüyorum.

Kullandığım programlar şu an genel olarak Adobe programları kullanıyorum. 2. sınıfta After Effects'de kullanacağım.

Gaming laptopu alırken ekran kartı olmasının çok daha avantaj sağlayacağı bilgilerini duymam üzerine aldım ancak fan sesi, ağırlığı, ekran kalitesi filan MacBook'a kıyasladığım zaman çok can sıkıcı oluyor.

Üstelik laptopta en ufak oyun oynamıyorum ve illa çok güçlü RTX'li bir sistem gerekirse de yeni aldığım 7800x3D ve 5070'li sistemim var. Dolayısıyla da şu anda zaten evde kabloya bağlı güçlü bir Windows PC olduğundan dışarıda, okulda vs. yanımda Gaming laptop taşımak masaüstünü taşımak gibi hissettiriyor.

Telefon, tablet, saat gibi cihazlarım Samsung yani Apple ekosistemi yapmayacağım ancak MacBook'a alışabileceğimi düşünüyorum.

Şimdi gelelim size soruma, sizce düşüncem mantıklı mı? 2. PC olarak MacBook'a geçilir mi ve ürün önerisi içinde fikirlerinizi bekliyorum.

Kendi laptopumu sarı sitede 30k gibi fiyata satabiliyorum ve yine o fiyata ( https://shbd.io/s/TApEk6no ) 8 pil devirli garantili M2 MacBook Air var. Sizce hiç para eklemeden bunu alınır mı? Yoksa taksitle sıfır M4 MacBook Air'mi almalıyım?

M3 veya M3 Pro bulabilirsen daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı