Gaming Monitör Önerisi

Bütçe
27.000

xacta

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an aklımda BenQ Zowie XL2566K var güzel bir monitör ama TN panel öyle renkleri de solmuş gibi görmek istemiyorum. Oyun oynarken esporcu değilim sonuçta önerileriniz nelerdir? OLED düşündüm fakat gün içinde fazla kullanacağım ekran yanması canımı sıksın istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız ve işlemciniz nedir? Anladığım kadarıyla çoğunlukla rekabetçi ounalr oynuyorsunuz doğru mu?

Şu an aklımda BenQ Zowie XL2566K var güzel bir monitör ama TN panel öyle renkleri de solmuş gibi görmek istemiyorum. Oyun oynarken esporcu değilim sonuçta önerileriniz nelerdir? OLED düşündüm fakat gün içinde fazla kullanacağım ekran yanması canımı sıksın istemiyorum.
O fiyatlara bu monitör önerilmiş genellikle;
Alternatif olarak birde bu var. Fakat özellikleri hemen hemen aynı, hatta birisi 360Hz iken diğeri 240Hz, bütçe artırmaya hiç gerek yok;

Son düzenleme:
O fiyatlara bu monitör önerilmiş genellikle;
Alternatif olarak bir de bu var. Fakat özellikleri hemen hemen aynı, hatta birisi 360Hz iken diğeri 240Hz, bütçe artırmaya hiç gerek yok;

Hocam ısınma problemleri var bu modeli zaten belirlemiştim almak için sonra öğrendim ısınınca ekran yanması oluyormuş

Hocam tercihen 360hz olsa iyi olur bütçemide geçmez sanırsam 360 hz monitörler

Hocam tercihen 360hz olsa iyi olur bütçemide geçmez sanırsam 360 hz monitörler.
CS Valorant tarzı oyunlar mı oynuyorsunuz?

CS Valorant tarzı oyunlar mı oynuyorsunuz?

Warzone Squad CS ama arada hikayeli oyunlarda oynuyorum 27 inç 360 Hz bakıyorum o yüzden. Ama çoğunlukla Warzone oynayacağım.

Warzone Squad CS ama arada hikayeli oyunlarda oynuyorum 27 inç 360 Hz bakıyorum o yüzden. Ama çoğunlukla Warzone oynayacağım.
360 Hz olarak sadece attığım model var bütçenizde. 1080p monitörlerde daha çok vardır ama o kartın hakkı 2K. 1080p monitör alıp karta yazık etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı