Gaming mouse önerisi

xKRALtr1234

Picopat
Daha fazla  
Komple baştan PC topluyorum mouse klavye kaldı. Klavyeyi buldum diyebilirim mouse konusunda kafam karıştı ne gereksiz pahalı ne de kalitesiz olsun. Yardımcı olacaklara teşekkür ederim. Online oyunlar ağırlıklı oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komple baştan PC topluyorum mouse klavye kaldı. Klavyeyi buldum diyebilirim mouse konusunda kafam karıştı ne gereksiz pahalı ne de kalitesiz olsun. Yardımcı olacaklara teşekkür ederim. Online oyunlar ağırlıklı oynuyorum.

Bütçe?

Bütçe 1K 2K arası el boyu 20cm en 11cm.

Ne alaka paylaşabilirsin takma başkasını.

Elin büyük, bunu alabilirsin.

bütçe 1k 2k arası el boyu 20cm en 11cm

ne alaka paylaşabilirsin takma başkasını
Benim birçok mouseum oldu, Kalite kalite...
Birgün aile evinde mouse ihtiyacım oldu idarelik bir mouse aldım ama o kadar hoşuma gittiki fiyatına göre

Sensörü iyi
Görüntüsü yanıltsada kalitesi çok iyi
Alman malı
Driverı güzel
Click sesi ve swicth i iyi
Kablosu örgü ve kaliteli
Eli gerçekten tam kavrıyor (elim standart)

Yine başlarlar ön yargı yapmaya

Benim birçok mouseum oldu, Kalite kalite...
Birgün aile evinde mouse ihtiyacım oldu idarelik bir mouse aldım ama o kadar hoşuma gittiki fiyatına göre

Sensörü iyi
Görüntüsü yanıltsada kalitesi çok iyi
Alman malı
Driverı güzel
Click sesi ve swicth i iyi
Kablosu örgü ve kaliteli
Eli gerçekten tam kavrıyor (elim standart)

Yine başlarlar ön yargı yapmaya
benimde böyle bir mouseum vardı idarelik ama benimki baya kötüydü yuvarlağı falan bozulmuştu, aslında mouse alırken önemli olan el rahatlığı yani kontrol etmek bu ucuz mouselar dediğim gibi idarelik kısa süreli falan, yine de önerin için sağol

benimde böyle bir mouseum vardı idarelik ama benimki baya kötüydü yuvarlağı falan bozulmuştu, aslında mouse alırken önemli olan el rahatlığı yani kontrol etmek bu ucuz mouselar dediğim gibi idarelik kısa süreli falan, yine de önerin için sağol
Benimde değinmek istediğim konu şu bu mouse hiç ucuz yollu gibi değil kısa süreli falanda değil hatta şöyle bir iddia ortaya koyuyorum kafaya taktım bu mouseu benim önerimle alıp sorun yaşarsan parasını ben vericem 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı