Gaming Mouse ve MousePad Önerisi

Mouse olarak bilmiyorum da mouse pad olarak Steelseries QCK var, onun üstüne tanımam. Bir de bütçe belirtirseniz daha kolay cevap alabilirsiniz.

Arkadaşım valla ben logitech g300s kullanıyorum. 5. mouse olacak hala g300s kullanıyorum bayağı memnunum zaten satışında büyük bir pad veriyorlar. Gayet kullanışlı. Sağ tuş problemi oluyor 1 2 sene kullandıktan sonra onuda bir lehim makinesiyle tamir edebiliyorsun.

Ben “TIGOES M765” kullanıyorum ve çok memnunum.Sana da tavsiye ederim.1 ay önce falan almıştım.Eline çok güzel oturuyor.Ayrıca 60 TL gibi uygun bir fiyatı var.3 adet DPI seçeneği var;800-1600-2400 olmak üzere.Mouse pad olarak da Razer Mouse Pad’i tavsiye ederim.Fakat mouse’ın tek kötü yanı TIGOES firmasının M765’e uygun bir driver üretmemesi.Ama ne olursa olsun tavsiye ederim.Aşağıda da fotoğrafı var.
FF146E1E-F331-4E86-BDB9-998F88B7689C.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı