Gaming mouse yüksek DPI değeri

SametYamann1

Kilopat
Daha fazla  
Bende HP'nin Pavilion Gaming 200 ürünü var. DPI' ına bakmadan satın almıştım. FPS oyunlarında düşük DPI da oynamam gerekiyor ama bu mouse da en az 1200 DPI var. Bu DPI ayarını değiştirebileceğim bir program var mı? Yoksa fare hızında ki hassasiyette hangi çizgi hangi DPI'ı temsil ediyor bununla ilgili bir bilgi var mı?

Oyun ayarlarından yapmanızı öneririm bu arada FPS'de düşük olmalı falan takıntısına girmeyin 16.000 DPI'da bile oynayan e spor cular var kişisel bir mesele.

İstediğiniz ayarı tutturabilirsiniz aslında. 0.4 sizin için düşük bir hassasiyet değil mi?
Evet ama oyunda profesyonelleşmeye çalışıyorum kendime has ayarlarımın olması gerek ve dpi ayarımı bilmiyorum sayılır çünkü fare ayarlarındaki sayı belirtmeyen yerden hassasiyeti düşürdüm.
Yada edpi ölçen bir program var mı?

Evet ama oyunda profesyonelleşmeye çalışıyorum kendime has ayarlarımın olması gerek ve DPI ayarımı bilmiyorum sayılır çünkü fare ayarlarındaki sayı belirtmeyen yerden hassasiyeti düşürdüm.

DPI X hasasiyet değeri vardır DPI tamamen bir pazarlama yöntemi oyun içi ayarlardan halledebilirsiniz.

Evet ama oyunda profesyonelleşmeye çalışıyorum kendime has ayarlarımın olması gerek ve DPI ayarımı bilmiyorum sayılır çünkü fare ayarlarındaki sayı belirtmeyen yerden hassasiyeti düşürdüm.

Aslında FPS oyunlarında düşük FPS şart değil, hangisine alışıksanız öyle oynayın. Oyun ayarlarının hassasiyet kısmından istediğiniz düzeye çekince sorununuz hallolmuş olur. Alın size kendinize has ayarlarınız :). Başka türlü en düşük 1200 DPI'lık bir mouse daha düşük DPI'lara nasıl çekilir bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı