- Makaleler
- 23
Türkiye fiyatini bilmiyorum ama imzamda asus'un rog serisi laptop'u alirsan pisman olmazsin...
BİOS ve sürücü desteği sadece şu performans bileşenleriyle göz boyayan ürünlerden uzak durunEvet kardesim bu, ayni fiyat araligindaki msilardan daha ust duzey ekipman sunuyor. Msilar isiklarla tasarimla fark yaratiyor o kadar.
Goz boyamasina para yatirmak istiyorsan tamam ama bir gtx840m ile bir gtx970 ayni diye kiyaslanamaz. Msi da 840m Monster 970m fiyat farki 200 tl. Msi diyenler gorunuse aldaniyor.biraz daha acıklarmısın. bende almayı dusunuyorum. msı ve monster arasında gıdıp gelıyorum.
Kardeşim bir bilgisayar sadece ekran karti değildir. Sadece icine gtx970m koyunca o laptop muhteşem olmuyor. Monster barebone (toplama laptop) üreten bir bunu biliyoruz. Ilk nokta kasa , plastik kasa ve alüminyum 2 tip kasalari var modellerinde alüminyum kasalarda parça değişimi yok, plastik kasa sahsi fikrim bi laptopta tek plastik kasa parcasi ekran çerçevesi haricinda ben o laptobu almam. Tum bilesenleri koruyan tek kabuga hic gözüyle bakiyosan o senin fikrin. Ikinci nokta yazılım desteği, ilerde windows sürüm atlatirken bios guncellemeniz gerekirse kılı kirk yararsiniz. Bios bilgisayarın kalbidir. Üçüncüsü de monster tek sube kucuk bir firma olurda batarsa aciktasiniz . Bunlar bnm bu forumda baska forumlarda öğrendiğim bilgiler kafamda uydurmuyorum. Tutupta gidip işte subeye gittim cok ilgilendiler cok samimiydiler gibi sacma seylere gönül baglamayin satış olan her yerde ilgi vardir. Neden msi asus öneriyoruz bu markalar yillar öncede vardi ozellikle asus 7 yillil asusum var ekran sol mentesesi kırıldı , zamaninda kronik asus sorunuydu. Halen canavar gibi çalışıyor ha oyun oynamiyoruz öle bisiy mumkun degilGoz boyamasina para yatirmak istiyorsan tamam ama bir gtx840m ile bir gtx970 ayni diye kiyaslanamaz. Msi da 840m Monster 970m fiyat farki 200 tl. Msi diyenler gorunuse aldaniyor.
Goz boyamasina para yatirmak istiyorsan tamam ama bir gtx840m ile bir gtx970 ayni diye kiyaslanamaz. Msi da 840m Monster 970m fiyat farki 200 tl. Msi diyenler gorunuse aldaniyor.
Hayir asus msi gibi markalar bilmiyor sanki ucuz ürünler piyasaya sürmeyi. Kalite var destek var ee biraz tuzlu biliyoruz ama ülkemizin vergi sorunu bunun sebebi bunuda göz önünde bulundurun. Laptop işi tuzlu is zaten oyuncu bilgisayarları özellikle. Monsterde burda yol bulmuş, pazar aç zaten satış yaptiklari sürece sorun yok.Görünüşe mi aldanıyor? Monsterden yani sadece göz boyaması ile büyütülen bir şirketten bahsediyoruz. Gerekse kalitesi gerekse ürünleri tamamen vasat. Monster kesinlikte tavsiye etmiyoruz.
Kaliteden şaşmayın MSI alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.