Gaming Notebook Temizliği Nasıl Yapılmalı?

kungormus

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yaklaşık 1 yıl önce Asus marka bir gaming notebook aldım. Birkaç yerde okumuştum temizlik konusunun önemini. Daha önce hiç temizlemedim içini vs. Notebook temizliği nasıl oluyor? Basit midir? Herkes yapabilir mi? Bu konular hakkında bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, iyi günler dilerim.

Normalde daha pratik düşünürüm ama hiç aklıma gelmemişti nedense :) Teşekkür ederim öneriniz için. Yalnız bir tereddütüm var. Ürün hala 1 yıl kadar garantili. İçini açmam garantiden çıkmasına neden olur mu ?

Basınçlı hava basmanız gerekiyormuş, elimde CHIP dergisinin eski sayıları var da, Recep Baltaş'ın konusu :) Hala işime yarıyor iyi ki saklamışım.

Hava kompresörüm var zaten, onunla zarar vermeyecek ölçüde temizlemiştim, biraz toz çıkmıştı.
"Laptop Modeli" dissassembly yazarsanız büyük ihtimal sökme videolarını bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
İsterseniz servis ile görüşebilirsiniz. Servis kabul ederse oraya yollarsınız.

Çok teşekkür ederim, garantiden çıkmaması için önceliğim servis olacak, bakalım ne diyecekler. Tekrar teşekkür ederim.

Daha önce hiçbir tecrübeniz yoksa bence bulaşmayın.Bir servise gönderin adamlar tertemiz yapıp yollasın üzülmeyin sonra.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı