Gaming RGB klavye önerisi

Bütçe
800
Zaten o çok iyi bir klavye. Ancak ithal parasıyla birlikte bütçemi aşıyor, bana acil klavye lazım ama ithal olduğundan yazılanlara göre kargo kaybolması veya çok gecikmesi gibi olaylar yaygınmış ve türkçe karakterler olmadığından alışması biraz zor olacak (keycaplere de baktım. Çoğu zaten klavyeyle aynı fiyat).

Zaten o çok iyi bir klavye. Ancak ithal parasıyla birlikte bütçemi aşıyor, bana acil klavye lazım ama ithal olduğundan yazılanlara göre kargo kaybolması veya çok gecikmesi gibi olaylar yaygınmış ve türkçe karakterler olmadığından alışması biraz zor olacak (keycaplere de baktım. Çoğu zaten klavyeyle aynı fiyat).
200 tl çıkamazsan 2 aylık klavye alırsın anca sonra bozulur. Senin tercihin dediğin kargo kaybolması felan hep zırva.

RGB Gaming klavye almayı düşünüyorum ancak hala iyi bir ürün bulamadım. 800 TL bütçem var şu ana kadar yalnızca aşağıdakiler ilgimi çekti.

Normalde Rampage tercih etmezdim ama İtopya da %35 indirim vardı. Sizin verebileceğiniz bir öneri var mı?

Havit Gamenote KB870L RGB bir klavye değil. Onun yerine KB885L tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı