Gaming RX 9070 XT kasa alınır mı?

PSU daha kaliteli sayilir. O ustteki DC DC kullanmiyor.
Anlaşıldı hocam, çokta bir fiyat farkı yok zaten değebilir. Bu arada diğer donanım parçaları hakkında bir yorumunuz var mıdır? Kronik veya iyi denemeyecek hatta diğer parçalarla uyumlu çalışmayacak türden şeyler.

Yusuf hocam yorumlar PSU onun kadar iyi bir bilgim yok.
Anlaşıldı hocam, çokta bir fiyat farkı yok zaten değebilir. Bu arada diğer donanım parçaları hakkında bir yorumunuz var mıdır? Kronik veya iyi denemeyecek hatta diğer parçalarla uyumlu çalışmayacak türden şeyler. Aynı mesajı kopyaladım kusura bakmayın

Oburleri hakkinda bilgim yok hocam.

Hepsi sistemin fiyatına göre gayet yeterli ve iyi. Bir RAM'in CL38 olması kötü fakat modeli kötü değil.

Oburleri hakkinda bilgim yok hocam.
Anlaşıldı hocam gene de anlattıklarınız çok yardımcı oldu teşekkürler. Bu arada son bir soru: W değerinin fazla olması bilgisayarın gerekenden daha fazla güç çekmesine neden olmaz, değil mi? Bu sadece bilgisayarın gerekli durumlarda çekebilceği en yüksek W seviyesidir.

Watt degerinin yuksek olmasi iyi bir şey. Gelecekte upgrade yapabilirsin. Herhangi bir zarari olmaz. Hatta PSU daha sessiz bile calisabilir.

Sistem gayet iyi bende bunun aynısını yapmıştım zamanında sadece işlemciyi biraz daha yükseltirsen iyi olur.

Hepsi sistemin fiyatına göre gayet yeterli ve iyi. Bir RAM'in CL38 olması kötü fakat modeli kötü değil.
Neden kötüdür hocam? Bu kadar pinpirikli bir insan değilim normalde ama bu kadar parayı bir kasaya veriyorsam içimin rahat etmesini istemek en doğal hakkım. Her insan için öyle.

Watt degerinin yuksek olmasi iyi bir şey. Gelecekte upgrade yapabilirsin. Herhangi bir zarari olmaz. Hatta PSU daha sessiz bile calisabilir.
Anladım hocam o zaman işimi garantiye almak için birkaç arkadaşımla konuştuktan sonra 850W kasayı alacağım sanırım. Teşekkürler.

Gecikme değeri yüksek sadece. Bir sorun yaratmaz. Zaten alacağın her hazır sistemin CL36 veya bu RAM olur herhalde.

Sistem gayet iyi bende bunun aynısını yapmıştım zamanında sadece işlemciyi biraz daha yükseltirsen iyi olur.
Hocam siteyi açıp bakarsanız bu işlemcinin bir üst modeli ile arasındaki fiyat farkına rağmen o kadar da büyük bir performans farkı olmadığını görebilirsiniz. +8K lı olan 96mb 8 çekirdekli işlemciyi durumum olsaydı alırdım. Sadece yüksek grafikli oyun oynamak için şu anki işlemci yeterli olmaz mı?

Gecikme değeri yüksek sadece. Bir sorun yaratmaz. Zaten alacağın her hazır sistemin CL36 veya bu RAM olur herhalde.
Anladım hocam teşekkür ederim, iyi günler.

Rekabetçi oyun oynayıp aşırı yüksek FPS istemiyorsanız hikayeli oyunlar için genel olarak yeterli olur bu işlemci de. Hikayeli oyunlarda da aynı şekilde grafik kısıp yüksek FPS oynamak isterseniz yine yükseltmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…