MH752 düşünebilirim. İnternet kafe kulaklığına benzemesi dışında bir sorun yok. Mousepad olarak attığınız yerine bu da olabilir diye düşünüyorum. Klavyeye 1500 TL vermek yerine sanki 700 TL'ye Summoner RGB almak daha mantıklı olur benim açımdan.
Ufak değil. Ben xDrive Sancak kullanıyorum fakat 15'li koltuğu arkadaşıma almıştık. Boyu 1.80 civarı ve gayet rahat olduğunu söylüyor. Bende diyorum bazen keşke bunu alsaymışım diye.
Mousepad olarak bu işinizi görür, mouse yağ gibi kayıyor.
Ufak değil. Ben xDrive Sancak kullanıyorum fakat 15'li koltuğu arkadaşıma almıştık. Boyu 1.80 civarı ve gayet rahat olduğunu söylüyor. Bende diyorum bazen keşke bunu alsaymışım diye.
15'liden ne farkı var attığınızın? Bir koltuk için 1500TL bile çok bu kadar verilmez bence. Onun yerine biraz ekleyip küçük koltuk takımı alırsınız hocam.
Günde 2-3 saatten fazla zaman harcayan biri için şartları sağlayabiliyorsa neredeyse "farz" olan bir durum. 5-10 yıl sonra çıkabilecek sorunların haddi hesabı yok. Sağlık bu şakaya gelmez.
15'liden ne farkı var attığınızın? Bir koltuk için 1500TL bile çok bu kadar verilmez bence. Onun yerine biraz ekleyip küçük koltuk takımı alırsınız hocam.
Günde 2-3 saatten fazla zaman harcayan biri için şartları sağlayabiliyorsa neredeyse "farz" olan bir durum. 5-10 yıl sonra çıkabilecek sorunların haddi hesabı yok. Sağlık bu şakaya gelmez.
Kesinlikle öyle. Ki ben bilgisayara oturduğum zaman en az 8 saat oturuyorum. O yüzden rahatlığımı tabii ki de düşüneceğim. Bu konuda masraftan kaçınmam. 1500-2000 TL benim rahatlığım ve sağlığım için kafidir.
Genelde "gereksiz" tabirlerini kullanan vatandaşlar paket paket sigara içen insanlar oluyor, söyleyen arkadaş için demiyorum bunu genelleme yapıyorum.
Hayat bu tür şeylere takılmak için fazlasıyla kısa gençler.
Yaşayın yaşatın.