Gaming Setup Önerisi

Kulaklık: Cooler Master Mh751-752 1 yıldır kullanıyorum, memnunum

Mousepad: Steelseries Qck Heavy Large 5 yıldan fazladır kullanıyorum, memnunum.

Klavye: K70 RGB Mk.2 Rapidfire 1 yıldır kullanıyorum, memnunum.

fazla uçmaya gerek yok.
MH752 düşünebilirim. İnternet kafe kulaklığına benzemesi dışında bir sorun yok. Mousepad olarak attığınız yerine bu da olabilir diye düşünüyorum. Klavyeye 1500 TL vermek yerine sanki 700 TL'ye Summoner RGB almak daha mantıklı olur benim açımdan.
O koltuk 2000TL etmez. Bunu alın.
Bunun da biraz ufak olduğunu duymuştum. Kullanıyor musunuz?

Ufak değil. Ben xDrive Sancak kullanıyorum fakat 15'li koltuğu arkadaşıma almıştık. Boyu 1.80 civarı ve gayet rahat olduğunu söylüyor. Bende diyorum bazen keşke bunu alsaymışım diye. :)

Mousepad olarak bu işinizi görür, mouse yağ gibi kayıyor.

Ufak değil. Ben xDrive Sancak kullanıyorum fakat 15'li koltuğu arkadaşıma almıştık. Boyu 1.80 civarı ve gayet rahat olduğunu söylüyor. Bende diyorum bazen keşke bunu alsaymışım diye. :)
O halde çok da fazla masraf yapmamak adına 15'li modelini tercih edebilirim. xDrive tarafında bu koltuk vardı aklımda.

O halde çok da fazla masraf yapmamak adına 15'li modelini tercih edebilirim. xDrive tarafında bu koltuk vardı aklımda.
15'liden ne farkı var attığınızın? Bir koltuk için 1500TL bile çok bu kadar verilmez bence. Onun yerine biraz ekleyip küçük koltuk takımı alırsınız hocam. :)

15'liden ne farkı var attığınızın? Bir koltuk için 1500TL bile çok bu kadar verilmez bence. Onun yerine biraz ekleyip küçük koltuk takımı alırsınız hocam. :)
Valla çok haklısın :D 15'li modelini tercih edebilirim o zaman.
Günde 2-3 saatten fazla zaman harcayan biri için şartları sağlayabiliyorsa neredeyse "farz" olan bir durum. 5-10 yıl sonra çıkabilecek sorunların haddi hesabı yok. Sağlık bu şakaya gelmez.
Kesinlikle öyle. Ki ben bilgisayara oturduğum zaman en az 8 saat oturuyorum. O yüzden rahatlığımı tabii ki de düşüneceğim. Bu konuda masraftan kaçınmam. 1500-2000 TL benim rahatlığım ve sağlığım için kafidir.

Klavyeyi büktükleri videoyu atar mısın rica etsem? :D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz daha bükse kırılacak galiba. 😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz daha bükse kırılacak galiba. 😀

Bence on numara klavye. Bir klavyeyi neden bükersin ki zaten?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı