Her üründe sorun yaşayanlar mevcut. %99'u sorunsuz kullanırken %1'i sorun yaşıyor. Fare ile alakalı olabilir hem. Tercih sizin. İnceleme videolarında yağ gibi akıyor.
Her üründe sorun yaşayanlar mevcut. %99'u sorunsuz kullanırken %1'i sorun yaşıyor. Fare ile alakalı olabilir hem. Tercih sizin. İnceleme videolarında yağ gibi akıyor.
Bunlar arasından kulaklık son ihtiyacım. Klavyemde sorunlar var. Mousepad'imde sorun var. Koltuğum hiç yok şu anda plastik bir sandalyede oturuyorum ve sırt kısmına da yastık koyuyorum Tek düzgün çalıştığını söyleyebileceğim ekipmanım kulaklığım şu anda. Onun da mic kapatma tuşu falan bozuk zaten. Bazen de sağ kulaklıktan cızırtı geliyor. Ama en azından idare ediyor şu anlık. Öncelik olarak Perşembe günü klavye almayı düşünüyorum. Eğer indirim bitmezse bir dahaki hafta da mousepad alırım yüksek ihtimalle.