Gaming Setup Önerisi

Bu fiyata bu malzeme kalitesi kötü. Asus, 1500 TL'lik kulaklıklarda bile plastik kullanıyorlar.
Kulaklık zaten plastik olur. Sanırım siz sertleştirilmiş plastiği metal falan sandınız? Plastik olması dandik yapmıyor bu arada.
 
Kulaklık zaten plastik olur. Sanırım siz sertleştirilmiş plastiği metal falan sandınız?
Alüminyum beklerdim şahsen. Fazla takmamak gerek. Nasıl plastik kullandıklarına bağlı.
 
Alüminyum beklerdim şahsen. Fazla takmamak gerek. Nasıl plastik kullandıklarına bağlı.
Kulaklıklar alüminyum olmaz hocam. Bu bile sertleştirilmiş plastik diye biliyorum.
Mousepad.
Kulaklık.
Klavye.
Koltuk.
Bunlara karar verdim şu anlık.
Kulaklık olarak Logitech G Pro X tercih edin. :)
 
Kulaklıklar alüminyum olmaz hocam. Bu bile sertleştirilmiş plastik diye biliyorum.

Kulaklık olarak Logitech G Pro X tercih edin. :)
Tronsmart Sono alüminyum kullanıyordu. Kafamı karıştırmış o zaman. 😀 Logitech G Pro X önermem. Cooler Master CH752 daha iyi ve daha ucuz.
 
İyi tercih olmuş fakat kulaklık stoklarda yok. HyperX Cloud 2'ye bakabilirsin alternatif olarak.
Bunlar arasından kulaklık son ihtiyacım. Klavyemde sorunlar var. Mousepad'imde sorun var. Koltuğum hiç yok şu anda plastik bir sandalyede oturuyorum ve sırt kısmına da yastık koyuyorum :D Tek düzgün çalıştığını söyleyebileceğim ekipmanım kulaklığım şu anda. Onun da mic kapatma tuşu falan bozuk zaten. Bazen de sağ kulaklıktan cızırtı geliyor. Ama en azından idare ediyor şu anlık. Öncelik olarak Perşembe günü klavye almayı düşünüyorum. Eğer indirim bitmezse bir dahaki hafta da mousepad alırım yüksek ihtimalle.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı