Satılık Gaming ve Kaliteli PC Parçaları

Merhaba herkese iyi sosyal'ler arkadaşlar,

Ailem ve işim dolayısı ile vakit ayıramadığım için imzam da bulunan sistemimin bir kısmını başka platformlarda sattım. Kalan parçalar aşağıdaki gibidir;

ASUS ROG STRIX X470-F GAMING anakart ( Mayıs ortasında Teknobiyotik'ten satın alındı. ) Bütün parça ve ekipmanları durmakta şu an kutusunda yatıyor.

G.Skill trident Z RGB 2X8GB 3000MHz CL16 RAM kiti ( Nisan sonunda Vatan'dan satın alındı. ) Ömür boyu garantilidir. Kutusundadir.

Cooler Master ML240R adreslenebilir özellikli fan ve pompa bulunan sıvı soğutma. ( Şubat ortasında Vatan'dan satın alındı. ) hiçbir problemi bulunmamaktadır, bütün parçaları eksiksiz kutusundadır.

Samsung LC24FG73 24' inç 144Hz 1ms curved quantum dot panel Gaming monitör. ( Ağustos 2018'de exa'dan satın alındı. ) hiçbir problemi bulunmamaktadır, tüm parçaları eksiksizdir.

ASUS ROG STRIX flare Cherry MX red Switch mekanik Gaming klavye ( Mayıs sonunda Vatan'dan alındı. ) En ufak bir problemi dahi yoktur.

Thermaltake Smart RGB 700W 80+ PSU ( Ocak'ta Amazon'dan satın alındı. ) hiçbir problemi yoktur.

Logitech G502 Hero Gaming mouse ( Temmuz'da kuzenim aracılığıyla ingiltere'den hediye olarak geldi. TR'de garantisi yoktur. )

Samsung 850 Evo 250GB SSD ( Ekim 2017'de Vatan'dan satın alındı. ) SSD sağlığı hala %99'dur. hiçbir problemi yoktur.

Evet arkadaşlar sistemimden elimde kalan parçalar bunlar, PSU, mouse ve SSD haricindekilerin hepsi yeni ve garantileri mevcuttur. Almak isteyen kasasını evime getirip testini yapıp alabilir. Her türlü test için yardımcı olurum. Fiyat bilgisi vs. için konuya mail adresinizi yazmanız yeterlidir.
Güzel kardeşim neden mail ile dönüş yapıyorsun? Fiyat bilgisi ile ilan vermek çok mu zor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen çok güzel kardeşim zor?
Ben bu şekilde satış yapmak istiyorum itirazin mi var veya sana mi sormaliydim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı