Gaming X Bronze alınır mı?

2. Sistemi topladım 5.6 TL ediyor fakat işlemci 11400 değil 10400 ayrıca ekran kartı da yok.
İsminin sonunda "F" ibaresi yok. Yani işlemcinin içinde grafik birimi var, görüntü alabilirsin ekran kartı olmadan.
APU mu topladınız 2.sinde yine? APU'larda genelde 3400G falan olmuyor mu?
Üstte dediğim gibi Intel işlemcilerin sonunda "F" ibaresi yoksa dahili grafik birimi vardır. Bir nevi Intel'ın APU'ları böyle oluyor.
Kimse yazmıyor :( yardımcı olacak yok mu o sistem kötü ise başka öneriniz yok mu
11400'lü sistemi alabilirsin. CS, Valorant falan üzmez seni. Stok sorunları düzelince de ekran kartı alırsın.
Pollux APU Pro'yu alma diyorlar ve pahalı diyorlar
İleride yükseltme yapmayacaksan Pollux Apu Pro iyi bir seçenek. Fakat kesin yaparım diyorsan 11400 daha iyi olur.

İsminin sonunda "F" ibaresi yok. Yani işlemcinin içinde grafik birimi var, görüntü alabilirsin ekran kartı olmadan.

Üstte dediğim gibi Intel işlemcilerin sonunda "F" ibaresi yoksa dahili grafik birimi vardır. Bir nevi Intel'ın APU'ları böyle oluyor.

11400'lü sistemi alabilirsin. CS, Valorant falan üzmez seni. Stok sorunları düzelince de ekran kartı alırsın.

İleride yükseltme yapmayacaksan Pollux APU Pro iyi bir seçenek. Fakat kesin yaparım diyorsan 11400 daha iyi olur.

Pollux APU Pro'yu kimse önermiyor pahalı olduğu için :( Intel'ya da AMD'nin farkını bilmiyorum çünkü hiç PC kullanmadım öyle, APU'lar için AMD uygun diye biliyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

İleride yükseltme yapmayacaksan Pollux APU Pro iyi bir seçenek. Fakat kesin yaparım diyorsan 11400 daha iyi olur.

Paylaştığım sistem nasıl sizce? Üzülmek istemiyorum ya, Pollux APU Pro yerine Pollux 3 APU var fakat 3200G o da :/

Ne tür oyunlar oynayacaksın?

Aradığım özellikler: -fiyat performans olarak en iyisi olmasını ve uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir bilgisayar olsun istiyorum. -oynayacağım oyunlar LoL, Valorant, CS:GO, en fazla PUBG ve GTA 5 olur. Özellikle LoL'de 150 FPS'den fazla almak istiyorum, hiç kasmadan oynamak istiyorum. -ağır oyunlar kesinlikle oynamayacağım, aynı anda en fazla bir oyun, Discord ve Google açık olur. Bu yüzden beni yarı yolda bırakmayacak PC istiyorum. -mümkün ise gün içerisinde uzun saatler kullanabileceğim, çok ses çıkarmayan, dayanaklı bir PC istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı