Gamingbook önerisi

FuryWay

Kilopat
Daha fazla  
Sevgili üyeler merhaba, herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle.

Arkadaşlar, bir gamingbook almaya niyetliyim, başlarda Monster markalara bakıyordum ama internette çok fazla olumsuz yorum okudum, bu yorumlar arasında en fazla bahsedilen şey malzeme kalitesinin yetersiz oluşuydu, bunun haricinde de aşırı ısınma ve bundan kaynaklanan performans kayıplarından oldukça söz ediliyordu, tüm bunları referans noktası alarak, malzeme kalitesi, soğutma sistemleri ve donanım bileşenlerinin akıllıca yerleştirildiğini düşündüğünüz “oyuncu” bilgisayarı tavsiyelerinize açığım, 14 bin ₺ bütçem dahilinde vereceğiniz tavsiyeleri dikkatlice inceleyeceğimden emin olabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, tekrar iyi bayramlar ve esenlikler.

4-5 sene önce monster kullandım gayette memnun kaldım hiç bir problem çıkarmadı şu an piyasaya hakim olamadığımdan tavsiye veremiyorum fakat şunu sakın yapma bir markanın ismi var diye saçma sapan laptopları uçuk fiyatlara satıyorlar bu tuzağa düşme iyi bir araştırma yap ciddi bir para vereceksin

Merhaba iyi bayramlar , öncelikle ben bir monster notebook kullanıcısıyım daha elimle kullanmadım ablamda ama memnunuz ürün kalitesinde hiçbir sorun yok normal kalite ısınma sorunu da yok zaten çok ısınmaya başlarsa turbo tuşu var performans canavarı bir marka zaten kendileri de açmadığı oyun olmadığının garantisini veriyorlar son olarak teknik servisi , ücretsiz bakım hizmeti ve yanında çanta ile USB gelmesi çok iyi monster hakkında tereddüt yaşama . Güven bana ( Alalı 1 ay oldu).

@FuryWay Monster tavsiye etmiyorum(Tulpar serisinin iyi olduğunu duymuştum yinede emin değilim) sorun yaşayan kişi sayısı oldukça fazla bu yüzden Asus, Acer, Lenovo laptoplara bakabilirsiniz eğer sistem özeliklerine yeterli bulursanız MSI laptoplarada bakabilirsiniz.

Asus içinde TUF serisinden uzak durunuz.

Sorun yaşayan tabiki olacaktır her markadan olduğu gibi faktörler onlar çoğu markayı kötülemek için yapılan asılsız yorumlardır . Dediğim gibi ben bir monster notebook kullanıcısıyım ve hiç sorun yaşamadım ve herkese de öneririm canavar gibi .

@Mekanik76 Sizin yaşamamanız kimsenin yaşamayacağı manasına gelmiyor kullandığınız markayı savunmaktan lütfen vazgeçiniz servis ile sıkıntı yaşayan ısınma sorunu yaşayanların sayısı hayli fazla, bunları göz önünde bulundurarak isterse Monster alabilir konu sahibi ama ben tavsiye etmiyorum.

Sevgili üyeler merhaba, herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle.

Arkadaşlar, bir gamingbook almaya niyetliyim, başlarda Monster markalara bakıyordum ama internette çok fazla olumsuz yorum okudum, bu yorumlar arasında en fazla bahsedilen şey malzeme kalitesinin yetersiz oluşuydu, bunun haricinde de aşırı ısınma ve bundan kaynaklanan performans kayıplarından oldukça söz ediliyordu, tüm bunları referans noktası alarak, malzeme kalitesi, soğutma sistemleri ve donanım bileşenlerinin akıllıca yerleştirildiğini düşündüğünüz “oyuncu” bilgisayarı tavsiyelerinize açığım, 14 bin ₺ bütçem dahilinde vereceğiniz tavsiyeleri dikkatlice inceleyeceğimden emin olabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, tekrar iyi bayramlar ve esenlikler.
Bu fiyat bandında MSİ kalitesinden vazgeçmeyiniz.

@Mekanik76 Sizin yaşamamanız kimsenin yaşamayacağı manasına gelmiyor kullandığınız markayı savunmaktan lütfen vazgeçiniz servis ile sıkıntı yaşayan ısınma sorunu yaşayanların sayısı hayli fazla, bunları göz önünde bulundurarak isterse Monster alabilir konu sahibi ama ben tavsiye etmiyorum.
Biraz kafayı çalıştırdıktan sonra onların yalan olduğunu anlamak zor değil . Yinede siz bilirsiniz yerli bir marka varken gevura para kazandırmak .

Bende 4 aydır Monster kullanıyorum şimdiye kadar yaşadığım tek sııkıntı Driver'la ilgiliydi. Monster'ı aradığımda telefonla aradım bağllanıp 15 20 dakikada hallettiler. Sıcaklıkla iligili sorun yaşamıyorum, her laptop kadar ısınıyor. Herhangi bir performans düşüşü olmadı şimdiye kadar. Monster F/P ürünü iyi baktıkca uzun yıllar kullanabileceğimi düşünüyorum. Her markada sorun yaşayan var. Sorun yaşayan kadar teknik servisin ne derece çözüm ürettiği önemli bence. O sebepten arkadaşım sorunsuz Monster kullandığı için Monster tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı