Gaminggen TR güvenilir mi?

tony montanna

Centipat
Katılım
13 Ağustos 2022
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. İki PC arasında kaldım.


 
Merhaba. İki PC arasında kaldım.


Site güvenilir kasalardan ise 12100F olanı tercih edin bence.
 
Eskiden farklı bir adla çalışıp direk satış yapmak yerine depolama ve farklı mağazalara tedarik sağlarlardı diye hatırlıyorum. 1-2 senedir direk satış yapmaya başladılar. Bir sürü yayıncı ve dijital içerik üreticilerine sponsor oldular. Güvenilir.

Edit: Ryzen 5 5500 işlemci olanı öneririm. Intel oyunlarda bir tık daha iyi olabilir. Gerek çekirdek gerek render, gerek de nesil yüksekliğinden dolayı AMD tercih etmen daha iyi olur diye düşünüyorum.
 
Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce nova 3070 Ti hazır sistem satın aldım. Sorunsuz bir şekilde mağazaya giderek teslim aldım ürünü. Ve birkaç kez kutu içeriğinin tam olduğuna dair teyit aldım ve eve gittim. Fakat bu sistem içerisinde yer alan ASUS TUF GT301 kasanın kulaklık asma aparatı eksik olduğundan dolayı müşteri hizmetlerini aradım. Eksik ürününüzü göndereceğiz adresinizi şu mail adresine atın gibi gibi pek çok kez geçiştirdiler 3 kere mail attım canlı destek ile görüştüm fakat herhangi bir şekilde geri dönüş alamadım. En son yarın kargoya veriliyor kesin diyerek ertelediler yıldım artık ve talep etmeyi bıraktım. Bu tarz durumlarda dikkatli olmanız gerekli üşenmeden toplanmış kasanın kutusunun içine kadar detaylı bir şekilde kontrol edin sonradan benim gibi mağdur olmayın.
 

Geri
Yukarı