GamingGen vs İncehesap

Evet hocam beni tanıyorsunuz zaten hala alamadık adam hergün farklı bişeyle bahane buluyor :D Üstüne kafe sahibi incehesap deyince adam başka bişey görmez oldu.
Hatırladım hocam Neron sistemi eleyin direk PSU, kasa kötü zaten. Ne incehesapmış arkadaş. Piyasadan haberi olmayan adamların bilmeden tavsiye vermesi...

Hatırladım hocam Neron sistemi eleyin direk PSU, kasa kötü zaten. Ne incehesapmış arkadaş. Piyasadan haberi olmayan adamların bilmeden tavsiye vermesi...
Hocam ben zaten direk gaming gen taraftarıyım. Babam bilgisayar bozulursa elinde patlar diyip duruyor. 2 3 gün sonra bozulsa adamlar seni aramaz bile diyor. O yüzden gaming gen tr nin garanti, parça değişimi, servisleri vs ile ince hesap arasında bir farkı var mıdır? Ayrıca sanırım incehesap kurumsal, gaming gen tr de kurumsal mıdır ?

Peki kutu açılımından bilgisayarı ilk çalıştırmaya kadar dakikalarca video çeksek bir sıkıntı olmaz herhalde çünki babam garantici insandır. Bende öyleyim ve hem ilk defa internetten bir şey alıyorum hemde ilk defa bilgisayar sahibi oluyorum. Bu süreci genel olarak nasıl değerlendirmek lazım? Mesela ekran kartını ben takamam mutlaka gidip biryerde taktırmam gerekiyor ki onu taktırırken de video çekeceğim. Ayrıca acaba windows yüklü geliyor mu ? Gelmiyorsa onu nasıl halledeceğim ?
Ekran kartı takılması çok kolay, YouTube da birkaç videoya bakarak babanızla beraber takabilirsiniz.İsterseniz kargoyu beklerken videoyu çekmeye başlayın sorun olmaz,bazen Windows kurulu gönderiyorlar bazen de kurmadan,ben sitede satışlar yoğun iken satın almıştım Windows deneme sürümü kurulu değildi.
Windows için key almanızı öneririm,
Key mail adresinize geliyor,ilk kurulumda bu key i kullanarak lisanslı Windows 10 Pro kurulumu yaparsınız.

Ekran kartı takılması çok kolay, YouTube da birkaç videoya bakarak babanızla beraber takabilirsiniz.İsterseniz kargoyu beklerken videoyu çekmeye başlayın sorun olmaz,bazen Windows kurulu gönderiyorlar bazen de kurmadan,ben sitede satışlar yoğun iken satın almıştım Windows deneme sürümü kurulu değildi.
Windows için key almanızı öneririm,
Key mail adresinize geliyor,ilk kurulumda bu key i kullanarak lisanslı Windows 10 Pro kurulumu yaparsınız.
hocam peki internette bulunan lisanslı veya lisanssız bedava w10 ların bir sıkıntısı var mıdır ?

Lisanssız dedikleriniz Windows un crack hali,yani mantıken 70 tl vererek lisanslı halini kullanmak varken crack ile hiç uğraşmayın.
Normal Windows 10 Pro fiyatı 5200 tl.
bu lisansı aldığımda bir dosya mı gelecek yoksa kodmu? Kod geliyorsa nereye yazıcam bildiğim kadarıyla bu sistemler freedos diye bişey olarak geliyormuş nasıl oluyor o işler?

bu lisansı aldığımda bir dosya mı gelecek yoksa kodmu? Kod geliyorsa nereye yazıcam bildiğim kadarıyla bu sistemler freedos diye bişey olarak geliyormuş nasıl oluyor o işler?
Sorularınıza cevap olur sanırım :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorularınıza cevap olur sanırım :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem güç tuşuna bastığım anda bir aparat takmadan direk etkinleştirme geliyor mu? O kodu yazacağım yer ve ayrıca video sonlarında windowsta bir sorun olursa muhattabınız windows olmuyor diyor bu ne demek ?

Sistem güç tuşuna bastığım anda bir aparat takmadan direk etkinleştirme geliyor mu? O kodu yazacağım yer ve ayrıca video sonlarında windowsta bir sorun olursa muhattabınız windows olmuyor diyor bu ne demek ?
Windows deneme sürümü yüklü ise Windowsu etkinleştir seçeneği ile kodu yazarak etkinleştirirsiniz.
Yüklü değil ise kurulum başında size zaten işletim sistemi soracak,oradan halledersiniz.
Video sahibinin demek istediği key Microsoft tarafından satılmadığı için Windows ile ilgili sorunlar Microsoftu ilgilendirmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı