Bu fiyata evet çok iyi klavye fakat şu klavye tuş desenini çözemedim. Ek olarak ben hala İçi saydam olan klavye tuş takımlarını seviyorum ancak nedense artık bu tarz desenli yada harfleri boyalı daha çok tutulmaya başladı.
İyi günler Akko klavyeler normalde Wraith gibi sitelerde gereğinden fazla pahalı ancak GamingGenTR'ye gelen stoklar cidden gözüme uygun geldi. Hele hele 7th Anniversary versiyonu ihtiyacı olan kesinlikle değerlendirmeli.
Bu modeller yeni çıkmış sanırım gümrük düzenlemesinden sonra takip etmeyi bıraktım Akko'yu o yüzden pek bilgim yok ancak switch düz linear switch çok sessiz switch istiyorsanız Akko fairy ve penguin switch almanızı öneririm.
Bu modeller yeni çıkmış sanırım gümrük düzenlemesinden sonra takip etmeyi bıraktım Akko'yu o yüzden pek bilgim yok ancak switch düz linear switch çok sessiz switch istiyorsanız Akko fairy ve penguin switch almanızı öneririm.
EK 75 Pro yerine burada tercih et diyebileceğiniz klavye var mı? Sessizlik ilk kriterim. EK 75 Pro alsam mı emin değilim. Satıcı hakkında çok fazla olumsuz yorum var.
EK 75 Pro yerine burada tercih et diyebileceğiniz klavye var mı? Sessizlik ilk kriterim. EK 75 Pro alsam mı emin değilim. Satıcı hakkında çok fazla olumsuz yorum var.
Aynı durumdayım, bende de mini/TKL beyaz klavye hastalığı var. Birini kullanıyorum, diğer iki tanesi kozmetik amaçlı askıda duruyor. Alsam mı almasam mı bilemedim.
Vallahi beni sardı 7th anniversary gözüme çok ucuz geldi Akko'nun kendi sitesinde bile 150 dolar.
Çoğu ürünü Wraith'i geçtim Akko'nun kendi sitesinden bile ucuz.