Elektronik GamingGenTR Akko Klavyelerde İndirim

Şarj süresi hakkında bir fikriniz var mı? Kablosuz kullanım süresi benim için önemli.

Şarj süresi hakkında bir fikriniz var mı? Kablosuz kullanım süresi benim için önemli.
Sanırım 3000 mah bataryası var benim 5087B de 3000 mahtı günde 14 saat kullanımda RGB kapalı 1.5-2 hafta RGB açıkken 1.5-2 gün dayanıyordu bu da o kadar dayanır büyük ihtimal.

Sanırım 3000 mah bataryası var benim 5087B de 3000 mahtı günde 14 saat kullanımda RGB kapalı 1.5-2 hafta RGB açıkken 1.5-2 gün dayanıyordu bu da o kadar dayanır büyük ihtimal.
Acaba 7th Anniversary versiyonu aynı fiyattan stoklara girer mi, merak ediyorum açıkçası. 1-2 gün bekleyip olmadı 5075B Plus alacağım.

Attığınızda Akko V3 Piano Pro Switch (Special Edition) var sırf o yüzden bile alınır bence bedava o da.
Fiyatı güzel zaten, fakat 007B alüminyum. Onun tadı da bir ayrı oluyor, tam nasıl açıklanabilir bilmiyorum ama alüminyum kasa sebebiyle daha ''crisp'' bir ses veriyorlar genelde.
Neredeyse her kablosuz klavyede ışıklar açıkken pek tatmin edici süreler alamıyorsunuz, kapalıyken birkaç hafta gideri vardır kullanıma bağlı olarak.

FPS oyunları için hangi klavyeyi tavsiye edersiniz? (Stokta yoksa da bekleyebilirim bir ihtimal gelir diye.)

@Hyperciaa Kanka kablosuz, brown switch tarzı switchi olan en uygunu hangisidir sence?
Bunda creamy purple var yani tactile switch ses seviyesi biraz yüksektir. Çok premium bir klavye bu bütçeniz varsa çekin derim.

Bunu ben de gördüm çok övüyorlardı ama bu bütçeye çıkılır mı orasına emin olamadım. Buna göre daha ucuz modellere inilse kalite çok mu azalır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…