Hocam siyah almak istiyorum. Bunu almayı düşünüyorumda iyi mi sizce bu klavye, benim için çok önemli değil gecikme olmasın yeter kablolu oynarım zaten hotswap olduğu için alıyorum sürekli klavye değiştirmek istemiyorum switchini değiştirsem yeter. KDV içindemi yoksa 3.382, 17 TL mi?
Hocam siyah almak istiyorum. Bunu almayı düşünüyorumda iyi mi sizce bu klavye, benim için çok önemli değil gecikme olmasın yeter kablolu oynarım zaten hotswap olduğu için alıyorum sürekli klavye değiştirmek istemiyorum switchini değiştirsem yeter. KDV içindemi yoksa 3.382, 17 TL mi?
@Hyperciaa Ben siparişimi iptal etmekten vazgeçtim hocam. 5075B alacağıma 7th Anniversary versiyonunu aldım. Elimde hali hazırda beyaz pudding keycapsler bulunuyor. Sıkıldığımda düz beyaza geçebileceğimden, biraz da ürünü koleksiyonluk aldığımdan siparişi tuttum. Bakalım nasıl bir şey gelecek?
@Hyperciaa ürün rezalet bir kargolama yöntemiyle geldi hocam. Kozmetik olarak çok hoş fakat Type-c yuvasında temassızlık mevcut. Ayrıca kutunun içindeki kablo koruması nasıl kırılmış onu da anlamadım. Unlucky, yapacak bir şey yok.