Elektronik GamingGenTR Akko Klavyelerde İndirim

Merhaba Logitech G213 kullanıyorum bazı tuşları zor basmaya başladı o yüzden hotswap %75 klavye bakıyordum Akko klavyeler indirimdeymiş onlara bakayım dedim Valorant oynuyorum ben genellikle gecikme falan olur mu kablolu kullanacağım bu iki klavyeden birini almayı düşünüyorumda

@Hyperciaa

Bilgilisin diye etikletledim cevap veren olmadı sanırım

Merhaba Logitech G213 kullanıyorum bazı tuşları zor basmaya başladı o yüzden hotswap %75 klavye bakıyordum Akko klavyeler indirimdeymiş onlara bakayım dedim Valorant oynuyorum ben genellikle gecikme felan olur mu kablolu kullanacağım bu iki klavyeden birini almayı düşünüyorumda
Sadece switch farkı var. 1000 Hz Polling Rate'e sahipler. Gecikme olmaz. Manyetik Switch bu bütçede kablosuz yok diye biliyorum. Bu sebeple tercih edilebilir. Dracula Switch, Cream Blue Pro'dan daha sessiz.

Sadece switch farkı var. 1000 Hz polling Rate'e sahipler. Gecikme olmaz. Manyetik switch bu bütçede kablosuz yok diye biliyorum. Bu sebeple tercih edilebilir. Dracula switch, cream blue Pro'dan daha sessiz.

Fazla sesi olmasın yeter benim için switchleri bozulunca söküp istediğim switch takılanlardan değil mi manyetik demişsinizde.

Evet, değiştirebiliyorsunuz.

Bunu alayım diyorumda yanında kaç tane yedek switch veriyorlar bilgin var mı ve bu switchi nereden alabilirim bozulduğu zaman değiştirmek için. Ne kadar süre gider sizce klavye tahmini switchleri bozulunca sökülür tabide kasa bozulursa falan.

Bunu alayım diyorumda yanında kaç tane yedek switch veriyorlar bilgin var mı ve bu switchi nereden alabilirim bozulduğu zaman değiştirmek için. Ne kadar süre gider sizce klavye tahmini switchleri bozulunca sökülür tabide kasa bozulursa falan.
5 yedek switch çıkıyor içlerinden, switch'ler kaliteli. Direkt bozulma yapmazlar, birkaç sene gider en kötü. Bozulursa ve yedek elinizde kalmazsa ya ikinci el olarak, ya da yurtdışından 45'li paket olarak alabilirsiniz. 10-20 dolar falan oluyor sanırım.

Bozulursa Aliexpress'ten alır değiştirirsiniz. Kime ne denk geleceği bilinmediği için ömür biçmek doğru olmaz ama kaliteli oldukları aşikar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı