Gaminggentr sipariş süreci nasıl işliyor?

izzetfatihh

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10-15 dakika önce gaminggentr'den bir sistem siparişi vermiştim, sipariş şu an bekleme sürecinde ve para hala kartta duruyor. Birinci sorum neden hemen ödeme gercekleşmedi?

İkinci sorum ise ben gönderim adresine mahalle yazmayı unuttum ve hemen unuttuğuma dair mail gönderdim yardımcı olmaları için. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Bu siteyi daha önce kullananlar yardımcı olabilirler mi acaba?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10-15 dakika önce gaminggentr'den bir sistem siparişi vermiştim, sipariş şu an bekleme sürecinde ve para hala kartta duruyor. Birinci sorum neden hemen ödeme gercekleşmedi?

İkinci sorum ise ben gönderim adresine mahalle yazmayı unuttum ve hemen unuttuğuma dair mail gönderdim yardımcı olmaları için. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Bu siteyi daha önce kullananlar yardımcı olabilirler mi acaba?
Sokak numarası , şehir ve ilçe yazdıysanız mahalle zaten sokak numarasından gözükür. Ama yinede düzeltme yaparlar mail gönderdiğiniz için. Para bazen hemen çekilmiyor, ödeme alındı veya onaylandı diye bildirim olarak güncellenir. Daha sonra sistem kurulum ve testi yapılır, adınıza faturalanır ve kargolanır. Ayrıca daha hızlı yanıt almak istiyorsanız instagramdan gaminggene dm atın. Dönüş yapacaklardır.
Bu arada aldığınız sistem nedir ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı