Gamingtech valar X alınır mı?

Zoeyx

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar herkese. Uzun bir zaman oldu, forumda tekrardan aktif olabildim. Çok özlemişim buraları. Başlıkta belirttiğim gibi sizce bu sistem alınır mı? Kaliteli parçaların olduğu bir sistem en azından.
Black Friday indirimlerini beklemeli miyim? Doların şu andaki belirsizliği de açıkcası düşündürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar herkese. Uzun bir zaman oldu, forumda tekrardan aktif olabildim. Çok özlemişim buraları. Başlıkta belirttiğim gibi sizce bu sistem alınır mı? Kaliteli parçaların olduğu bir sistem en azından.
Black Friday indirimlerini beklemeli miyim? Doların şu andaki belirsizliği de açıkcası düşündürüyor.

1 TB SSD bence yeter ama bilemem ekran kartı sanırım biraz daha yükseltirseniz 2070 alabilirsiniz bence alınmaz biraz gereksiz pahalı geldi bana.

Daha ucuza 2070S'li PC var:
PSU ve SSD'yi değiştir.

Bilindik parçalar kullanılsın istiyorum, marka tutkulusu değilim fakat parçaların kalitesinden ödün vermek istemiyorum.
1 TB SSD bence yeter ama bilemem ekran kartı sanırım biraz daha yükseltirseniz 2070 alabilirsiniz bence alınmaz biraz gereksiz pahalı geldi bana.
Genel olarak şu anda fiyatlar bu durumda diye gördüm ben :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı