Gamingtech Valar X hazır sistem incelemesi

Aynı özelliklerle daha uygunu toplanamaz olabilir ama aynı fiyata çok ama çok daha fazla performans alınabilir.

Evet nihayet. Ve haklısın aynı fiyata daha çok performans veren bir PC toplanabilir mesela HDD almasın fiyat düşer ASUS ROG yerine Palit alırsın fiyat düşer vb. 3600X yerine 3600 veya 3500X alırsın 3060 Ti alabilirsin ama ben bu sistemi aldığımda 3000 serisi kartlar tanıtılmamıştı.

Neresi daha iyi?
Konu sahibi RTX 2070 aldığını belirtmiş.

Ben size 9500TL'ye bundan daha iyi sistem toplarım, gönlünüz ferah olsun. Bilen bilir zaten beni.

2060 çipsetli bir karta 3500'den fazla vermem. ROG zaten 2060 için çok gereksiz pahalı bir model. Yediğiniz kazığı kabullenmemek için direniyorsunuz, gerçekten helal olsun.

HDD'den kısmadan bile size mükemmel sistem toplarım.

Şunu demeye çalıştım keşke forumlara sorsaydınız size o fiyata çok daha iyi ve performaslısını dizerlerdi. Kazıklandın diyenlere kızdınız galiba fakat insanlar olanı söylüyorlar. Şimdi diyeceksinizki ASUS ROG kalitesinde topla o fiyata, evet dediğiniz doğru ama gerek yok bilgisayarı 15 sene kullanmayacaksınız nasıl olsa ve zaten çoğu üründe içindeki kart değişmiyor sadece soğutması değişiyor. Mesela ben 3700 TL'ye Galax 2060 Super g aldım çok memnunum, iki katı para vermeye gerek yok ASUS ROG yazacak diye.

Hocam, siz yapmayın bari. Ekran kartı haricinde neresi daha iyi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…