Gamingtech Valar X hazır sistem incelemesi

"Siz yapmayın bari"

Tamam, ben kötü sistem topluyorum.

Seni de güzel kazıklamışlar, ellerine sağlık onu yapanların.

Size kötü sistem topluyorsunuz demiyorum fakat abarttığınız kadar bir kazık yediğimi de düşünmüyorum. Sistem 9500 etmez diyor herkes ama bir kişi de bunu 9000 veya aşağısına toplayamıyor. Ayrıca topladığınız sistemde artı olarak 2060 Super var RAM hariç geri kalan parçaların daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Aynı performansta 7000TL'ye size sistemin kralını toplarım, bence daha da kendinizi avutmak yerine kabullenin derim.

2060 ile 2060S arasında uçurum var. Sadece bu bile yeter. Geri kalan parçaların FPS'e çok etkisi yok, hatta neredeyse hiç yok.

Ayrıca topladığınız sistemde artı olarak 2060 Super var RAM hariç geri kalan parçaların daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı olsun dedik zaten, olay burada bitmedi mi?

Yüzünüze kazık yediğinizi daha çok vurmamızı mı istiyorsunuz?

Peki, nasıl isterseniz.

Attığım anakart VRM tier list üzerinde sizin aldığınız anakarttan daha yukarıda:

Attığım PSU tier listte sizin PSU'nuzdan daha yukarıda:

Sizdeki PSU:

Attığım sistemdeki PSU:

Sizin sisteminizde benim attığım sistemden üstün olan tek şey kasa, işlemci ve SSD.

İşlemci de 1-2 FPS üstün sadece.

O paraya RTX 3060 Ti'lı sistem toplanır.

Topladım:

Ekran kartı: (5962) Galax RTX 3060 Ti 1-Click OC.
İşlemci: (1298) Intel Core i5 10400F.
Anakart: (629) MSI B460M Pro.
RAM: (684) Kingston HyperX Fury 2x8 CL15 3000 MHz.
SSD: (382) Samsung 860 Evo 250 GB.
HDD: (305) WD Blue 1 TB.
Kasa: (447) MSI MAG Forge 100M.
PSU: (811) High Power Performance GD 750W 80+ Gold.

Toplam fiyat: 10.519 TL.

Tek bir markanın kötü olduğunu söyleyin. Olsa olsa 3060 Ti'a laf edebilirsiniz 2 fanlı olduğu için ısınabileceğini söyleyebilirsiniz. Onun için de kaliteli bir 2070 Super kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…