Gamma Ooppler değeri nedir?

Diablood

Hectopat
Daha fazla  
20250410181449_1.jpg

Hocam yeni çıkan kasa yüzünden gemlerin fiyatı düşer büyük ihtimalle oranı çok yükselttiler çünkü bu arada satın mı aldınız kasadan mı çıktı?

kasadan çıktı fiyat hakkında tam bir bilgi bulamadım o yüzden konu açtım
Hocam acayip şanslısınız kıskandım şuan, onun dışında Phase 2 denen kalıp şablonunuz var yani normalinden bir tık pahalı 5.5 -6.2K Dolardan satabilirsiniz fakat yine de araştırın

hocam çok teşekkürler bu tarz ürünlerin satışı en güvenli ve az komisyonlu olarak nerede gerçekleştirilebilir

hocam çok teşekkürler bu tarz ürünlerin satışı en güvenli ve az komisyonlu olarak nerede gerçekleştirilebilir
CSFloat'a bakabilirsiniz

Hocam çok teşekkürler bu tarz ürünlerin satışı en güvenli ve az komisyonlu olarak nerede gerçekleştirilebilir

Hocam şimdi baktım da factory New'i 20k dolar o yüzden dediğim değerden de yüksek olabilir bir araştırın derim sizinle aynı katogoride farklı bir phaseye sahip ve float değeri düşük belki sizinki 10 12k eder

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.
Butterfly Gamma Doppler Phase 2, ortalama olarak 4700 dolar civarında. Kesintiler ile vs. elinize geçecek para azalacaktır. Yurt içi veya yurt dışı IBAN şekli satış dışında bence sitelerde harap etmeyin.

KONUYU TEKRAR AÇICAM BUNU SATMAK İSTİYORUM EN AZ ZARARLA VE GÜVENLE BU SATIŞI NASIL GERÇEKLEŞTİREBİLİRİM ALICAK BİRİSİNİ NASIL BULABİLİRİM

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı