Bu iki RAM arasında fark yok gibi ama aslında barkod kodlarına bakınca ufak bir ayrıntı var birisi (AX4U300088G16A-SR30) diğeri (AX4U300038G16A-SR30) . Birisi "88g" diğeri "38g". Adata'nın sitesinde "bellek dekoder" buldum. Fakat burada "38g" açıklaması var ama "88g" yok. Kısacası çok kafayı taktım ama aralarındaki farkı çözemedim, kendi sitesinde bile yok. Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
Arkadaşlar aralarındaki farkı söylüyorum çünkü sonu 88g olanı satın aldım. 88g olan 8 GB içerisinde 4 adet bellek var yani 2 GB'lık çipler var 4 tane. Yüksek ihtimal diğerinde 8 GB içerisinde 8 adet 1 GB'lık çipler bulunuyor. Şimdi aradaki fark bu, acaba performans farkı bulunuyor mu? Bunu bilen varsa yazarsa sevinirim.
Adata XPG 8 GB 3000 MHz DDR4 AX4U300088G16A-SR30 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
38 ama siyah mesela.
Kırmızı pardon.
Ayrıca bendeki de 88g.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
38 ama siyah mesela.
Kırmızı pardon.
Ayrıca bendeki de 88g.