GANDCRAB Fidye Yazılımı Bulaştı

Makaleler
159
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Pc Doktoru
Profil Kapağı
1524814261

Kardeşimin bilgisayara böyle bir şey bulaşmış. Tüm dosyaların sonuna bu eklentiden eklenmiş. Uzantıyı düzelttiğim halde dosyalara erişim sağlamıyor.

Hocam malware temizleyiciler işe yaramaz mı acaba?

Eve geçince deneyeceğim. Bir tane indirdim ücret istediler. ☺
Tarama yapmıyor maalesef. Bana bulaşan 5.0.4 versiyonuymuş. Bu versiyona daha destek çıkmamış. Teşekkürler.
Bu virüs sadece ortalıkta olan dosyalara bulaşmıştı, baktım olmuyor bastım formatı. Kurtarılcak veri olmayınca sorun yok.

Son düzenleme:
20 GB resim vardı onlara bulaşmış sadece. Sanıyorum yeni versiyon çıkınca denerim onu da.

Virüsü çözdüler. Bitdefender sağolsun bedava bir program yayınladı. Benim gibi böyle virüslere maruz kalan arkadaşlar yukarıdaki linkten programı indirsinler. Elinizdeki dosyalar ve 1 adet not defteri olan dosya lazım. Programı yönetici olarak açın ve tüm sistemi taratın. Diğer türlü bulmuyor. Şu an resimlerimi geri getirmiş bulunuyorum. Yapamayan varsa aşağıdaki videoya göz atabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bana da bu virüs bulaştı bu programı denedim çözüm olmadı çokta resmim var başka yolu yok mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bağlanıp olayı çözebiliriz. Not defteri dosyalarını sildiniz mi?
0539 740 12 16 Whatsapp veya arayabilirsiniz. Ben 30GB fotoğrafımı kurtardım.
bu yukardaki programı kurdum birde avast gibi 3 tane virüs programı denedim başka bişey yapmadım

Selam arkadaşlar bana da bu virüs bulaştı bu programı denedim çözüm olmadı çokta resmim var başka yolu yok mu acaba?
5.2 varyantını bulaştırmayı becermediysen veya aynı deyip farklı ransomdan söz etmiyorsan çözülmesi lazım.
Bulaştığında her klasörde aynı oluşan ortak dosya/ları ve bir iki adet şifrelenmiş dosya ile birlikte rarlayıp paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…