GANK Battı mı?

Bu kadar büyük bir yere tasinacak parası varsa batması mantıklı gelmedi bana.

@Emre C forumdan banlanmis sanırım kendisi, bilgilendirme sansiniz var mı?

Batacağını bende sanmıyorum ama şaşırttı bu konu. 2026 yılında 200'den fazla ürün girişi olacağınıda söylemişti bir konuda. Ayrıca birçok yeni markaylada görüşecegini soylemisti. Yinede suphelenmedim degil.

Son düzenleme:
İlgili hesap forumdan yasaklanmamış, çoklu üyelikten dolayı kapatılmış. Firmada birden fazla kişi aynı cihazdan/internetten giriş yaptıysa o şekilde çoklu üyelikten kapatılmıştır veya birden fazla üyeliği varsa.

Konuyu oluşturan kişi çoklu üyelik oluşturup bu konuyu açmış, ilgili hesabına da konuyu aktardık. Neden çoklu üyelik oluşturup bu konuyu oluşturduğunu bilemiyoruz, kural ihlali olduğundan uyarı da alacak.

Nasıl battı bu firma? Baya kişi alıyordu ürünlerini. Ayrıca yeni merkeze tasinacakti bunlar kocaman noldu o iş? Valla cok garibime gitti.

@Efe KIPKINER dans ediyordur suan.
Dostum her öneriye bu tür amatör firmalardan ürün tavsiye ediliyor diye, tavsiye edilen ürünün alındığını zannetmeyin, ben bir çok kişiye yazıyorum. "Aldınız mı, memnun kaldınız mı?" diye ama geri dönüş alamıyorum, çoğu kişi bazen tavsiye isteyip gidiyor. Bu firmalardan alışveriş yapan insanların çoğu pişman olmuştur eminim. Umarım bazı "merdiven altı" firmalar da aynı kaderi yaşar da insanlar daha çok mağdur olmazlar.

@Cowmurderer Dostum konu ilgini çekecek gibi. 😂

Ne alaka? Biz ürünleri önerirken kefil mi oluyoruz buna? Makara geçtim ettim de ürünleri iyi hala kötü değil. Firma batmış olabilir çok doğal.

Firma batmış olabilir, çok doğal mı? Dostum biz de okuduğumuzda ürünlerin iyi özellikli olduğunu anlayabiliyoruz. Bu çok zor bir şey değil hani. Önemli olan firma güvenirliği, sen 8K Hz mouse alacağına aynı fiyattan gider daha güvenilir firmadan 4KHz mouse alırsın; 4KHz ile, 8KHz arasındaki farkı anlayabilir misin? Profesyonel arenada bile hala 500Hz kullanan oyuncular var. 2010 model mouse kullanıyor adam, nasıl yüksek performans sergiliyor? Sen yüksek özellikli mouseler önerince adam gidip profesyonel oyuncu olmuyor veya aimi gelişmiyor, bizim bahsettiğimiz konu bu ama siz anlayamıyorsunuz, millete sabahtan akşama kadar bu rezil firmalardan öneri yapıyorsunuz, bu tür firmalardan alınan 1000. TL ile 5 bin TL arası ürünlerin hiçbiri sundukları özellikleri karşılamıyor, bunu şikayetlerden anlayabilmeniz lazım.

Son düzenleme:
Dostum her öneriye bu tür amatör firmalardan ürün tavsiye ediliyor diye, tavsiye edilen ürünün alındığını zannetmeyin, ben birçok kişiye yazıyorum. "Aldınız mı, memnun kaldınız mı?" diye ama geri dönüş alamıyorum, çoğu kişi bazen tavsiye isteyip gidiyor. Bu firmalardan alışveriş yapan insanların çoğu pişman olmuştur eminim. Umarım bazı "merdiven altı" firmalar da aynı kaderi yaşar da insanlar daha çok mağdur olmazlar.

@Cowmurderer Dostum konu ilgini çekecek gibi. 😂

Firma batmış olabilir, çok doğal mı? Dostum biz de okuduğumuzda ürünlerin iyi özellikli olduğunu anlayabiliyoruz. Bu çok zor bir şey değil hani. Önemli olan firma güvenirliği, sen 8K Hz mouse alacağına aynı fiyattan gider daha güvenilir firmadan 4KHz mouse alırsın; 4KHz ile, 8KHz arasındaki farkı anlayabilir misin? Profesyonel arenada bile hala 500Hz kullanan oyuncular var. 2010 model mouse kullanıyor adam, nasıl yüksek performans sergiliyor? Sen yüksek özellikli mouseler önerince adam gidip profesyonel oyuncu olmuyor veya aimi gelişmiyor, bizim bahsettiğimiz konu bu ama siz anlayamıyorsunuz, millete sabahtan akşama kadar bu rezil firmalardan öneri yapıyorsunuz, bu tür firmalardan alınan 1000. TL ile 5 bin TL arası ürünlerin hiçbiri sundukları özellikleri karşılamıyor, bunu şikayetlerden anlayabilmeniz lazım.

İlkkan seni hiç dinlemedim ama bence haksızsın ya. Dostum kendini rezil etmekten bıkmadın mı? Bana taktın galiba bu arada :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dükkan kapatan esnaf gibi elde ne var ne yoksa ucuza çıkarıp kaçtı adam resmen. Şu an hesabı da görüntülenemiyor, forumdan yasaklanmış hesap.
Şaşırmadım, yakın zamanda müşterisiyle olan konuşmasını 3. şahıs ile paylaştığına dair konu açılmıştı, konuşmanın sızdırıldığı kişi hala bu forumda yazı yazmaya devam ediyor o da çok ironik.

Şaşırmadım, yakın zamanda müşterisiyle olan konuşmasını 3. şahıs ile paylaştığına dair konu açılmıştı, konuşmanın sızdırıldığı kişi hala bu forumda yazı yazmaya devam ediyor o da çok ironik.

O konuşmaları 3.kişiler ile paylaşmak komedi bu arada bayağı acemilik.

İlkkan seni hiç dinlemedim ama bence haksızsın ya. Dostum kendini rezil etmekten bıkmadın mı? Bana taktın galiba bu arada :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanlara saçma sapan firmalardan öneri yapıp, oluşan mağdurluklardan sonra "Olabilir, firmanın batması normal." diyorsun dostum. Umarım vicdanınız rahattır.

Bir anda bu durumların patlaması üzdü cidden. Batacağını sanmam ama yinede, sanırsam açıklamada yapılmış, batacaksada son kullanıcıyı üzmesin yeterli.

Sanırsam geçtiğimiz günlerde taşınma süreci tamamlandı. Şaşırttı bu konu cidden.

Savunmam Emre Bey'in foruma yazamamasından ve benden rica etmesinden kaynaklıydı. Sadece GANK'ı savunuyormuşuz ve GANK üzerinden öneri yapıyormuşuz gibi algılandı sanırsam. Bazı arkadaşlar beni GANK'tan para alıyor veya bana sponsorlar gibi sandı biraz benim üstüme yığılıyor gibi hissettim 😀. Böyle bi durum olduğundan kimsenin haberi yoktu.
Bu konu hakkında hala gülerek yorumlarda bulunmanızı şaşkınlıkla karşıladım. Bir firma sahibi müşterisiyle olan görüşmelerini sizinle yani 3. başka bir kişi ile paylaşıyor, siz de bunun üzerine mağdur edilen müşteriyi linçlemeye kalkıyorsunuz ve hala bu konuda yorum yapabiliyorsunuz. Firma sahibinin sizden böyle bir istekte bulunması; onun işini ne kadar amatörce yaptığını gösteriyor, sizin bu firmadaki konumunuzu bilemiyorum, bizden ne gibi bir tahmin beklediniz ki? Konuya genel perspektiften baktığınızda, seçtiğiniz konumun farkında mısınız? Bu durumu kibarlaştırmaya çalışıyorsunuz ve "Benden ricada bulundu." savunmasını yapıyorsunuz, bu ricayı reddedebilirdiniz; "3. kişi olarak müşteriniz ile sizin konuşmalarınızı görmek veya duymak istemem, bu durum normal karşılanmaz." deyip, geri çekilebilirdiniz ama siz bunu seçmek yerine, mağdur olan kişinin üzerine gittiniz. Bu duruma şahit olan bizler başka ne düşünebilirdik ki?

@Cowmurderer

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı