Dostum her öneriye bu tür amatör firmalardan ürün tavsiye ediliyor diye, tavsiye edilen ürünün alındığını zannetmeyin, ben birçok kişiye yazıyorum. "Aldınız mı, memnun kaldınız mı?" diye ama geri dönüş alamıyorum, çoğu kişi bazen tavsiye isteyip gidiyor. Bu firmalardan alışveriş yapan insanların çoğu pişman olmuştur eminim. Umarım bazı "merdiven altı" firmalar da aynı kaderi yaşar da insanlar daha çok mağdur olmazlar.
@Cowmurderer Dostum konu ilgini çekecek gibi.
Firma batmış olabilir, çok doğal mı? Dostum biz de okuduğumuzda ürünlerin iyi özellikli olduğunu anlayabiliyoruz. Bu çok zor bir şey değil hani. Önemli olan firma güvenirliği, sen 8K Hz mouse alacağına aynı fiyattan gider daha güvenilir firmadan 4KHz mouse alırsın; 4KHz ile, 8KHz arasındaki farkı anlayabilir misin? Profesyonel arenada bile hala 500Hz kullanan oyuncular var. 2010 model mouse kullanıyor adam, nasıl yüksek performans sergiliyor? Sen yüksek özellikli mouseler önerince adam gidip profesyonel oyuncu olmuyor veya aimi gelişmiyor, bizim bahsettiğimiz konu bu ama siz anlayamıyorsunuz, millete sabahtan akşama kadar bu rezil firmalardan öneri yapıyorsunuz, bu tür firmalardan alınan 1000. TL ile 5 bin TL arası ürünlerin hiçbiri sundukları özellikleri karşılamıyor, bunu şikayetlerden anlayabilmeniz lazım.