GANK Battı mı?

Hocam cızırtı geliyor çok ya aldıgıma pişman oldum iade etsem başka kulaklık yok yeni alana kadar idare edeceğim.

Kulaklık alacaktım indirimler geldiğinde iyi ki almamışım en azından 400 liraya klavye çözmüştüm Allah'tan kulaklığı almamışım para kolay kazanılmıyorda bu emre bey herkesi dolandırdı, firmayı batırdı ve kaçtı mı anlamadım?

Klavyeyi 4 yıl falan kullanmışımdır, hala taş gibi. Tek problem tuşların w,a,s,d yazıları silindi. Siz direkt Penta ile iletişime geçecektiniz zaten, geçerli bir sorunuz varsa yardımcı olacaklardır. Ha yardımcı olmazlarsa, ben bazı arkadaşlar gibi belli firmalarla ilişki içerisinde değilim, fanboy da değilim, mağdur olmanız durumunda sizi desteklerim.
Sizin sorun yasamamaniz milletin yasamayacagi anlamına gelmiyor ki. Araştırdığımda çoğu kişinin bu sorunu yaşadığını gördüm, baya leş gibi kronik klavye satıyor adamlar ve bu büyük bir marka. Global destek direkt ürün gonderiyor diyenleri gördüğüm için oraları denedim, ancak artık yapmiyorlar sanırım. Penta umarım yardımcı olur.

Konu aslında mağdur olmam, ya da sizin tarafsız olmanız değil, konu büyük bir markanin kronik sorunlu ürün satması. Ki tek kronik sorunlu ürünü bu da değil. G300s eskittim 2 tane. İkisinde de sorun çıktı. Desteği geçtim böyle büyük markalar nasıl bu kadar kronik sorunlu ürün üretiyor anlamış değilim.

20 gün oldu halen iadem yapılmadı. Bu hafta içinde de yapılmazsa THH'ye başvurayım da görsünler. Ödemezlerse vekalet ücretimle alırım :)

20 gün oldu halen iadem yapılmadı. Bu hafta içinde de yapılmazsa THH'ye başvurayım da görsünler. Ödemezlerse vekalet ücretimle alırım :)
Geçen @Cowmurderer hocamın konusunda aktif iade bulunmadığından bahsetmişlerdi sanırım o kısmı da yalan çıktı. :)

Yine de düşük bir ihtimal (hiç sanmıyorum) ama kendileri iadeyi yapıp bankanın size geri ödemesi kısmında sıkıntı yaşanmış olabilir mi hocam? Bir sormayı denediniz mi bankaya?

Geçen @Cowmurderer hocamın konusunda aktif iade bulunmadığından bahsetmişlerdi sanırım o kısmı da yalan çıktı. :)

Yine de düşük bir ihtimal (hiç sanmıyorum) ama kendileri iadeyi yapıp bankanın size geri ödemesi kısmında sıkıntı yaşanmış olabilir mi hocam? Bir sormayı denediniz mi bankaya?
Bankada sıkıntı yok Gank sallıyor.

Merhaba arkadaşlar bende gank.com.tr mağdurlarından biriyim iade işlemimi sorunsuz bir şekilde yaptım ve iademi aldım fakat tavsiye edeceğim bir site değildir kendileri.

Kısaca şunu söylemek istiyorum konuyu okudum fakat hiçbir şey anlamadım firmaya ne oldu kapatıldı mı dolandırıcı mı çıktılar bana da bir ışık tutarsanız sevinirim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı