Gank.com.tr İade rezilliği

Konu Emre Bey ile dün gece karşılıklı telefon konuşması üzerine tatlıya bağlandığı için süreci uzatmayacağım. Bugün öğleden sonra gidip ürün iade etmek için kargolayacağım. Süreçten kendisinin de haberi var.

Lakin şunu belirteyim; karşı taraf ve şirket altında hiçbir bağı bulunmayan @kxy KVKK kapsamında 5. 6. ve 12. maddeleri ihlal etmesine rağmen tehditvari bir şeye yöneldiler. Şirket altında olsa bile paylaştığı görüntü de en ufak bir hakaret yoktu ve şirket çalışanı olsan bile o bilgiyi benim rızam olmadan paylaşamazsın. Emre Bey'e sorduğumda da @kxy için "Bize sempati duyan bir destekçimiz" olarak da belirtti. Ben artık @kxy ve tayfasının yaşına veriyorum malum kendi profiline bakarsanız aynı isimleri göreceksiniz zaten. Bu aşırı derecede fanatiklikle beraber yaptıkları Gönüllü PR/Savunma da çok tuhaf.

Technopat tarafında ben @kxy için ticket oluşturdum. Artık ceza verip vermemeleri Technopat'ın inisiyatifine kalmış. Çünkü @kxy isimli arkadaş önce kanıtsız iddialarda/suçlamalarda bulunup daha sonra "hangi taraf doğru bilemem" gibi tutarsız bir cevapla karşıladı. Emre Bey tarafından kendisine verilen görüntü mesela KVKK kapsamında ihlal. Belli ki kişinin eğitim sürecinde bazı yerler es geçilmiş.

İyi yapmışsınız. Bir firmanın başka kullanıcılarla olan konuşmasını paylaşması kesinlikle amatörlük. Emre de mehmet de gelip 50 satırlık şirket açıklaması yapsa da nafile artık. İnanılmaz bir olay ya. Yasalardan haberleri yok daha..

Kxy arkadaş kesinlikle birşey alıyor bu firmadan. Mağduriyet yaşayan kullanıcılara yalancı diyip sürekli firmayı savunması bu yüzdendir sanıyorum. Belki 2-3 tane hediye gamepad, klavye falan almıştır. Forum yönetimine de bende yazıyorum. Bakalım ne diyecekler

Bilmiyorum hocam adamın profilinde olanlar şu şekilde:

Sizin taglediğiniz kullanıcı da burada mesela. Artık nasıl bir körü körüne fanatiklik, bilmiyorum.

Sitelerinden Machenike L7 farelerini almayı düşünüyordum şimdi, vazgeçtim. Teşekkürler.

Birşey mi almışım firmadan . Wraith kötüleyenlere karşı yada başka satıcıları kötüleyenlere karşı onlarıda savunuyoruz GANK'a özel bir durum değil. Şuana kadar GANK'tan aldığım tek şey 700-800 TL'lik kablolu bir mouse onuda hediye olarak verdi Emre Bey. Ondan öncede gerektiğinde savunuyorduk. Ne bir sponsorlugum var nede bir anlaşmam. Yalancı dediğimide mağduriyet yasanmıyor dedigimide gösterir misin? Magduriyetlerin sebebini bende söylüyorum. Taşınmaları tamamlanmış bundan sonra bizde bakacağız ne olduğuna eğer şikayetler azalmazsa devam ederse bizde uzaklaşırız firmadan.

Arkadaş çevremizde kendi aramızda döndürdügümüz bir makara sadece, tekrar diyorum savundugumuz tek firma GANK degil. Wraith'i de ve benzeri firmalarıda gerekince savunuyoruz. Her firmadan sponsoruğumuz var o zaman .

Son düzenleme:
Aynen aynen . O nedenle bilmediğiniz konularda KVKK kapsamına girmesine rağmen kişinin verilerini ihlal edip paylaşıp ardından da silip kalkıp iddiasız suçlamalarda bulunuyorsunuz. Neyse dediğim gibi sizle ağız dalaşına girmeyeceğim çünkü muhatabım siz değilsiniz. Olamazsınız da. Benle konuşabilecek yeterli birikiminiz yok. Kurum adına herhangi bir temsilci vasfınız yok. Yeterli birikim ve vasıf kazandıktan sonra ve büyüklerinizden icazet aldıktan sonra gelip benimle konuşabilirsiniz.

Emre Bey'in dün gece isteği üzerine biraz önce PTT kargodan alıcı ödemeli bir şekilde bana verilen adrese iade işlemini gerçekleştirdim. Kargoya ait fotoğrafları da şahsi numarasından ilettim. Dün konuyu yazarken zaten PayTR tarafından bana dekont geldiğini de söyledim. Bu sabahta PayTR durumu güncellemek adına beni aradı ve feedback aldılar. Artık süreç içerisinde para iadem de gerçekleşecek ki Emre Bey'de süreci hızlandırabilmek adına yine yardım edebileceğini söyledi lakin ben gerek kalmayacağını büyük ihtimalle bu hafta içinde tarafıma yansıtılacağını söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…