Gank.com.tr sitesinden mouse alınır mı?

cekumi

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba, geçenlerde site ile ilgili bir konu görmüştüm, rezalet diyenler vardı. Sizce gank.com.tr üzerinden mouse alınır mı? Halihazırda r1SE+ kullanıyorum ancak değişmenin vakti geldi diye düşünüyorum, farklı seçenekler de mevcut ancak kupon kodu ile L7 1650TL'ye geliyor ve mantıklı geldi. Sizce alınır mı? Daha iyi seçenekler de varsa belirtirseniz sevinirim, palm tutuş şeklim var bu arada.

Merhaba, geçenlerde site ile ilgili bir konu görmüştüm, rezalet diyenler vardı. Sizce gank.com.tr üzerinden mouse alınır mı? Halihazırda r1SE+ kullanıyorum ancak değişmenin vakti geldi diye düşünüyorum, farklı seçenekler de mevcut ancak kupon kodu ile L7 1650TL'ye geliyor ve mantıklı geldi. Sizce alınır mı? Daha iyi seçenekler de varsa belirtirseniz sevinirim, palm tutuş şeklim var bu arada.

Stok beklersen ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse daha iyi olur, gank çok sıkıntılı şu anda, l7'de önermem.

Ben 2 defa alışveriş yaptım kulaklık ve mouse aldım sorun çıkmadı. Ama hem forumda hem şikayetvar da iade konusunda çok şikayet okudum.

Aylardır kimse iade alamıyor ürünleri sorunlu çıktı. GX30 aldım 2 hafta önce bozuldu ayrıca aynı şekilde tam bu zamanlarda başkalarının GX30 kulaklıklarıda bozulmuş. Yaklaşma oraya. Hiçbir muhattabın yok.

Aklımda A9 Plus ile ulugames düz reload versiyonu var, reloadın batarya olayı kafama yattı gibi A9 plus ile benzerlerlikleri var, hangisini tercih etmeliyim a9 plus pemge rengi tek kalmış ancak bu benim için sorun değil.

A9 plusa karar verdim, tek pembe kalmış stoklarda ama sorun değil sağlam olsun yeterli benim için, konuya yanıt veren ve ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı