Sahibinden sitesinden ürün alınır mı?

Aslında Param Güvende bence daha mantıklı, aynı şehirde olsam bile yine Param Güvende'yle alırım. Çünkü birkaç gün iade hakkın var, ürünü aldıktan sonra beğenmezsen ya da bozulursa anında iade edebiliyorsun. Elden aldıktan 1-2 gün sonra ürünü beğenmedin veya bir kusuru çıktı, o satıcıya bir daha ulaşma şansın zor olur.
Doğrudur ama dediğim gibi süreç bekliceseniz güzel

hocam param güvede olmadan almayınız
Öyle yapacağız hocam. Zaten babam sahibinden üzerinden ara ara satış yaptığı için biraz bilgili. Sahibinden üzerinden yapacağız alışverişi şuan bekliyoruz. Direkt ibana göndermek istemedik.

Sahibinden'de para satıcıya aktarilxak ama ürün bozuk gelirse iade süreci uzun gönderilme süreci uzun. Eğer alıcı ürünü aldıktan sonra geri göndermeye çalışırsa sorunlar oluyor uzuyor sureç.

Hocam bu herhangi Bir e-ticaret sitesinde de olabilir. Örneğin ben daha birkaç gün öncesinde Trendyol üzerinden sprey boya aldım, yanlış geldi iade ettim 1 haftadır iade parası gelmedi.

Hocam normalde hoparlörün fiyatı en aşağı 2500TL'den başlıyor. İlanda 1500TL kutulu garantili sorunsuz. Satıcının puanıda vardı ancak bilemedim şimdi.

Amazon'da 2000 lira hocam, kupon falan varsa daha da uyguna gelir. O fiyata sattığına göre dolandırıcı değildir diye düşünüyorum.

Hocam bu herhangi bir e-ticaret sitesinde de olabilir. Örneğin ben daha birkaç gün öncesinde Trendyol üzerinden sprey boya aldım, yanlış geldi iade ettim 1 haftadır iade parası gelmedi.

Gerçekten süreci beklerse olur hocam alınabilir ama kargoda çıkacak sorunlarda satıcı sorumlu değil.

Merak ettiğim konu şu an IBAN'a parayı atıp beklesek adam ortadan kaybolsa kendimizi kanıtlamamızın bir yolu var mı? İlan SS'leri veya dekont açıklamaları vs. kabul edilebilir gerekçeler mi?

Amazon'da 2000 lira hocam, kupon falan varsa daha da uyguna gelir. O fiyata sattığına göre dolandırıcı değildir diye düşünüyorum.
Bende dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum hocam yorumları filan var satışlarını hep kargodan yapmış onları fake yapmış olamazlar herhalde?

Amazonda nasıl 2000TL hocam? 2700TL gösteriyordu en son.

Hocam param güvede olmadan almayınız
Merak ettiğim konu şu an IBAN'a parayı atıp beklesek adam ortadan kaybolsa kendimizi kanıtlamamızın bir yolu var mı? İlan SS'leri veya dekont açıklamaları vs. kabul edilebilir gerekçeler mi?
hayır resmi değil sahıbinden hatta bundan sorumlu değil

Bende dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum hocam yorumları filan var satışlarını hep kargodan yapmış onları fake yapmış olamazlar herhalde?

Satıcıyla muhabbete geçin kurallarını güzelce okuyun hocam Param Güvende'yi tamamen süreç var normal bir siteden alışveriş yapmayı beklersiniz Max o yuzden kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı