"GAP Year" yapmak mantıklı mı?

dnz.2006

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, şu an 11. sınıf öğrencisiyim. Bölümüm eşit ağırlık ve seneye GAP year yapmak istiyorum. Bilmeyenler için GAP year yani artık yıl; eğitime bir sene ara veriyorsunuz geziyor, eğleniyor, kafa tatili yapıyorsunuz. Şu an psikolojim çok iyi değil, ruhsal sorunlarım var ve buna çok ihtiyacım var. Sizce yapmak mantıklı mı?

Gap year ruhsal sorunlarını çözecek mi sanki? Gelecek sene yapacağım diyorsun 12. sınıf anlamına geliyor. Mezun olacaksın gap year yapacaksın sonraki sene çalışman yine yetersiz olur mezuna bırakırsın kafadan 3 senen yandı. Akademik hedeflerin yoksa sorun değil ama eğer varsa boşa gider vaktin kıymetini çok sonra anlarsın.

Gap year ruhsal sorunlarını çözecek mi sanki? Gelecek sene yapacağım diyorsun 12. sınıf anlamına geliyor. Mezun olacaksın gap year yapacaksın sonraki sene çalışman yine yetersiz olur mezuna bırakırsın kafadan 3 senen yandı. Akademik hedeflerin yoksa sorun değil ama eğer varsa boşa gider vaktin kıymetini çok sonra anlarsın.

Aslında çok sınav kaygım yok istediğim bölüm sıralaması yüz elli binde (eşit ağırlık) son sene çalışıp kazanacağımı düşünüyorum.

Sorumluluklarından kaçmak için bir yol bulmaya çalışıyorsun gibime geldi. Şu anki ülke durumunda sana en kısa sürede bir gelir sağlayacak hangi yol varsa o en mantıklı yoldur.

Sorumluluklarından kaçmak için bir yol bulmaya çalışıyorsun gibime geldi. Şu anki ülke durumunda sana en kısa sürede bir gelir sağlayacak hangi yol varsa o en mantıklı yoldur.
Aslında çok param olsun istemiyorum yeter ki karnım doysun. Zaten ara vereceğim zaman bir işte çalışıp kafa tatili yapıcağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı