Bir türlü gappsı TWRP'den kuramıyorum Play Store yok telefon hiçbir işe yaramıyor istediğim uygulamalar diğer Store'lerde yok nasıl kuracağım bu gappsı şimdi? Viper OS kullanıyorum Android 7.1.2 sürüm [ROM][7.1.2][SM-G361H] ViperOS for Galaxy Core Prime VE cihaz Samsung Galaxy Core Prime SM-G361h
Bir türlü gappsı TWRP'den kuramıyorum Play Store yok telefon hiçbir işe yaramıyor istediğim uygulamalar diğer Store'lerde yok nasıl kuracağım bu gappsı şimdi? Viper OS kullanıyorum Android 7.1.2 sürüm [ROM][7.1.2][SM-G361H] ViperOS for Galaxy Core Prime VE cihaz Samsung Galaxy Core Prime SM-G361h
AppGallery kurun, birçok uygulama var. Bende play olmasına rağmen özellikle huawei kimliğimle AppGallery kullanıyorum, güncelleme falan konusunda playde daha iyi ayrıca tabletimden (MatePad) appgaleryden indirdiğim oyunu falan da aynı huawei kimliğiyle açtığı için savelerime ulaşabiliyorum.Yani playden daha iyi işliyor. Son sürümünü sitesinden kurabilirsiniz.
Zip dosyasını açıp içindeki dosyaları manuel olarak AromaFM yada TWRP içerisindeki dosya yöneticisi ile rom içerisine yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Umarım doğru işlemci tipi ve android sürümü için olan dosyayı flashlamayı deniyorsunuzdur.